Yksi piste napapiiriltä toisesta pelistä

Jokerit johti viikonlopun toista ottelua RoKia vastaan kolmannen erän loppuhetkillä, mutta joutui lopulta tyytymään yhteen pisteeseen lauantaina. Päävalmentaja Tero Määttä harmitteli päätöserän virheitä ja tehottomuutta voittomaalikilpailussa.

RoKi - Jokerit vl. 4-3 (0-0, 0-2, 3-1, 0-0, 1-0)
Tilastot (Mestis.fi)

Maalittoman avauserän jälkeen Jokerit otti komennon toisessa. Heti ensimmäisessä vaihdossa Oskari Kalajanniska ajoi suoraviivaisesti maalille ja ohjasi Emil Oksasen tarkan syötön verkkoon. Ennen erän puoliväliä vieraat onnistuivat uudelleen ylivoimalla, kun Teemu Henritius napautti lukemat 2-0:aan.

Kolmannessa erässä RoKin Joonas Alanne otti joukkueensa reppuselkään. Hyökkääjä toi kahdella maalillaan isännät tasoihin, Kalajanniska vei Jokerit uudelleen johtoon, mutta Alanne väänsi heti perään hattutemppunsa täyteen ja pakotti pelin jatkoajalle.

Voittomaalikilpailuun edennyt ottelu ratkesi vasta kahdeksannessa parissa, kun RoKin Anton Sikorski onnistui viimeistelyssä. Helsinkiläisten hyökkääjillä ruuti oli märkää ja hyvin torjunut Romi Huunonen nappasi kotijoukkueelle kaksi pistettä.

Jokereille viikonloppu napapiirillä toi neljä pistettä. Sijoitus Mestiksessä on neljäs, kun lähdetään kohti ensi viikkoa. Tuolloin helsinkiläiset pelaavat yhden ottelun Keravalla lauantaina, kun vastaan asettuu FPS.

Päävalmentaja Tero Määtän kommentit ottelun jälkeen (MTV Katsomo):

Edellinen
Edellinen

Rovaniemellä paljon punakeltaista - lauantain kuvakooste

Seuraava
Seuraava

Rovaniemi osa 2 - tässä kokoonpano