Viikon toinen ottelu edessä - tässä kokoonpano

Jokerit pelaa perjantai-iltana Keravalla viikon toisen harjoituskauden ottelunsa. Vieraaksi helsinkiläisten tämän kauden toiseen kotihalliin saapuu Kiekko-Vantaa. Matsi käynnistyy klo 18.00.

Jokerit pelasi keskiviikkona Imatralla, jossa viime kauden Mestis-finalisti Ketterä oli tiukkojen vaiheiden jälkeen parempi lukemin 2-1. Vieraiden ainokaisen teki Joona Korhonen toisessa erässä ylivoimalla. Jokerit hallitsi kenttätapahtumia, mutta viimeistely oli vaisua.

Ketjukoostumukset muuttuvat hieman keskiviikosta, vaikka hyökkäyksessä ovatkin mukana tismalleen samat miehet. Pakistoon tulee mukaan Lauri Toikka ja Henri Risikko on torjuntavuorossa.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa jatkavat Otto Karvinen ja Emil Kuusla sekä sairastumisen takia Atso Lehtinen. Helsinkiläisten U20-joukkueen matkassa ovat puolustajat Jimi Enckell, Kalle Kangas ja Tuomas Nissinen.

Jokerit kohtasi Kiekko-Vantaan pari viikkoa sitten Tikkurilassa ja voitti tasaisen ottelun luvuin 3-0. Kaksi viimeistä osumaa helsinkiläiset tekivät tyhjiin. Kiekko-Vantaa pelasi viimeksi torstaina, jolloin joukkue hävisi Ketterälle.

Jokereiden ja Kiekko-Vantaan välinen ottelu alkaa klo 18.00. Hallin ovet aukeavat klo 17.00. Lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla. Lippuja voi ostaa myös pelipäivänä hallilta ovien auettua (huom. vain korttimaksu).

Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että pääkatsomon osat A ja B ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. Katsomonosa C sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

94 Väinö Sirkiä (A) - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
27 Onni Lind - 81 Erkka Seppälä (A) - 2 Emil Oksanen
19 Oskari Kalajanniska - 14 Jesse Liuksiala - 67 Joona Korhonen
9 Mathias Hänninen - 10 Juuso Fagerström - 13 Niclas Tenhovuori

11 Valtteri Jeskanen - 47 Saku Forsblom (C)
77 Santeri Haakana - 62 Jere Vertanen
43 Jerkko Virtala - 37 Lauri Toikka

35 Henri Risikko (20 Severi Auvinen)

Edellinen
Edellinen

Maaginen Kerava - katso perjantain kuvakooste

Seuraava
Seuraava

Kerava korkataan perjantaina - "Laitetaan hyvä meininki halliin"