Vielä kerran Keravalla - tässä keskiviikon kokoonpano

Jokerit päättää runkosarjan tänään keskiviikkona, kun vastassa on KeuPa HT. Samalla helsinkiläisjoukkue esiintyy viimeistä kertaa Keravalla.

Jokerit sijoittuu runkosarjassa kolmanneksi ja kohtaa ensi viikon torstaina alkavissa puolivälierissä Kokkolan Hermeksen. Tämän illan pelissä haetaan viimeisiä askelmerkkejä kohti kauden huipennusta.

Viime viikolla Jokerit hävisi Joensuun Kiekko-Pojille 1-3 ja voitti Kiekko-Vantaan 5-2. Vire on ollut vahva viime viikkoina, sillä kymmenen pelin kuntopuntarissa punakeltaiset ovat seitsemällä voitolla kärkipaikalla Hermeksen ja IPK:n kanssa.

Kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia runkosarjan päätöspeliin. Hyökkäykseen paluun tekevät Mathias Hänninen ja Joona Korhonen, jolle peli on Mestiksessä ensimmäinen sitten 4.1. IPK-ottelun. Maalilla pelaa Henri Risikko.

Kultakypärä Alexander Forslund taistelee viimeisessä pelissä Mestiksen syöttöpörssin voitosta. Sentterillä on ennen tätä iltaa kasassa sarjan kärkisaldo 45 syöttöpistettä. Maalipörssissä Oskari Kalajanniska on 25 osumallaan kolmantena kaksi maalia IPK:n hyökkääjä Alex Berardinellia perässä.

Vastustaja KeuPalla riittää panosta illan pelissä, sillä joukkue on vain pisteen päässä viimeisestä playoff-paikasta sijalla 11. KeuPalla on kaksi peliä jäljellä, kun taas kymmenentenä olevalla KOOVEEllä yksi. Runkosarja päättyy muiden kuin Jokereiden osalta torstaina.

Keskinäisissä peleissä helsinkiläiset ovat tällä kaudella ottaneet voiton kaikissa peleissä. Syyskuussa Jyväskylässä luvut olivat jatkoajan jälkeen 3-2, marraskuussa Keravalla 5-2 ja helmikuussa Keuruulla 6-0.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Urheilupuiston parkkipaikalla on voimassa maksullinen pysäköinti, jonka maksut suoritetaan Easypark ja Parkman -mobiilisovelluksilla. Pysäköinnin hinta ottelutapahtuman ajaksi on 15 euroa. Ottelun aikana suoritetaan pysäköinninvalvontaa.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että A-katsomo kokonaisuudessaan ja osa B-katsomosta ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. C-katsomo, osa B-katsomosta sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 21 Otto Karvinen (C)
10 Niko Lahtinen - 22 Alexander Forslund - 13 Niclas Tenhovuori
25 Emil Kuusla - 45 Santtu Hakanen - 67 Joona Korhonen
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 94 Väinö Sirkiä
9 Mathias Hänninen

2 Jeremi Wehmas - 11 Valtteri Jeskanen
77 Santeri Haakana - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen - 7 Hannes Häkkilä

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

Kalajanniska: Hieno lopetus runkosarjalle

Seuraava
Seuraava

Hermes vastassa puolivälierissä