Vertasen paluu, Risikko maalilla - tässä lauantain kokoonpano

Jokerit pelaa viikon kolmannen ottelunsa tänään lauantaina, kun Helsingin jäähallissa vastaan tulee Kiekko-Espoo. Isäntien kokoonpanoon paluun tekee puolustaja Jere Vertanen. Maalilla torjuu Henri Risikko.

Runkosarjaa on jäljellä helsinkiläisten osalta enää neljä ottelua ja sarjataulukossa panokset ovat tapissa. Perjantain jatkoaikatappio Ketterää vastaan tarkoitti piste-eron kasvamista seitsemään kakkosena olevaan imatralaisryhmään nähden. Kolmantena olevalla Jokereilla on kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin Ketterällä. Perässä hengittää tämän illan vastus Kiekko-Espoo neljän pisteen päässä yhden pelin vähemmän punakeltaisia pelanneena.

Lauantain kotiotteluun Jokereiden kokoonpanoon paluun tekee reilun kuukauden sivussa ollut ja nyt loukkaantumisesta toipunut puolustaja Jere Vertanen. Maalilla torjuu Henri Risikko, jolle startti on ensimmäinen sitten 10.2. Hokki-pelin. Myös hyökkääjä Väinö Sirkiä nousee eilisen jäljiltä takaisin kokoonpanoon.

Vastustaja Kiekko-Espoolle tämän illan peli on viikon ensimmäinen. Joukkue on yltynyt hyvään vireeseen kevään korvalla, sillä 12 viime ottelusta on tullut kymmenen voittoa. Viime viikolla kaatui kotona KeuPa 4-0 ja vieraissa KOOVEE 5-1.

Runkosarjan keskinäiset kohtaamiset Jokereiden ja Kiekko-Espoon välillä ovat olleet tasaisia, vaikka helsinkiläiset ovatkin ottaneet kaikista kolmesta voiton. Sarja-avaus päättyi Jokereiden eduksi 3-2 jatkoajalla, toinen Helsingissä pelattu kamppailu 60 minuutin jälkeen 4-1 ja viimeksi tammikuussa vieraissa voittomaalikilpailun jälkeen lukemat olivat 1-0.

Lauantai-illan ottelu alkaa klo 17.00. Hallin ovet avataan klo 16.00 ja Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle ruuhkien välttämiseksi hyvissä ajoin. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Jokereiden kokoonpano:
10 Niko Lahtinen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
25 Emil Kuusla - 45 Santtu Hakanen - 81 Erkka Seppälä (A)
94 Väinö Sirkiä - 14 Jesse Liuksiala - 27 Onni Lind (A)

77 Santeri Haakana - Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä
2 Jeremi Wehmas - 11 Valtteri Jeskanen
62 Jere Vertanen

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

Maalikooste: Jokerit - Kiekko-Espoo

Seuraava
Seuraava

Pelaajat kiittävät faneja alkukaudesta: "Hienoa olla kotona"