Uudet miehet heti askiin - tässä perjantain kokoonpano

Jokerit kohtaa perjantai-illan vierasottelussaan KeuPa HT:n Keuruulla. Torstaina joukkueen vahvuuteen liittyneet Niko Lahtinen, Santtu Hakanen ja Jeremi Wehmas ovat heti kokoonpanossa.

Lahtinen pelaa ykkösvitjassa Alexander Forslundin ja Leevi Lembergin kanssa, Hakanen kolmosketjussa Emil Kuuslan ja Erkka Seppälän välissä ja Wehmas takalinjoilla Valtteri Jeskasen pakkiparina. Jokereiden maalilla pelaa Ville Kolppanen.

Helsinkiläiset ovat ottaneet 11 viime ottelusta kymmenen voittoa. Viime viikon vieraspeleissä kaatuivat Hermes ja Hokki. Jokerit on Mestiksessä neljäntenä kaksi pistettä kolmantena olevaa ja kaksi ottelua enemmän pelannutta Kiekko-Espoota perässä.

Runkosarjaa on jäljellä kahdeksan ottelua ja paljon on vielä pelissä, kun taistelu jatkuu kotiedusta ja suorasta paikasta puolivälieriin, jonne pääsee kuusi parasta joukkuetta. Samoista sijoista taistelevat Ketterä, Kiekko-Espoo ja TUTO kohdataan vielä tällä ja ensi viikolla.

Sitä ennen Jokerit vääntää Mestiksessä kymmenentenä olevaa KeuPa HT:tä vastaan. KeuPa on neljä pistettä KOOVEEn edellä alemman pudotuspeliviivan päällä. Kolmesta viime ottelusta on tullut tappio, joten kotijoukkue haluaa varmasti tänään kääntää kurssiaan.

Jokerit on voittanut KeuPan kauden kahdessa aiemmassa kohtaamisessa. Jyväskylässä lukemat olivat syyskuussa 3-2 ja marraskuussa Keravalla 5-2. Joukkueet kohtaavat vielä Keravalla maaliskuun alussa.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:
10 Niko Lahtinen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 16 Teemu Henritius (C) - 42 Olavi Vauhkonen
25 Emil Kuusla - 45 Santtu Hakanen - 81 Erkka Seppälä (A)
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 13 Niclas Tenhovuori
94 Väinö Sirkiä

77 Santeri Haakana - 50 Atso Lehtinen
3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä
2 Jeremi Wehmas - 11 Valtteri Jeskanen

30 Ville Kolppanen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Kolppanen ei mieti vielä playoffseja: “Ei voi antaa yhtään siimaa”

Seuraava
Seuraava

Kenen puolesta taistelet? Näytä tukesi lauantain pelissä