Urheilutoimenjohtaja Yrjänheikin yhteenveto kaudesta

Paluukausi kotimaisiin kaukaloihin päättyi Mestis-joukkueen osalta pari viikkoa sitten. Urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki on pureksinut mennyttä valmentajien ja pelaajien kanssa. Nyt hän kertoo avoimesti ja itsekriittisestikin, mitä vuodesta jäi käteen.

Jokerit oli runkosarjassa kolmas, mutta pudotuspelien avauskierroksella Hermes oli parempi otteluvoitoin 4-2. Kokkolalaisjoukkue pystyi pelaamaan Jokereiden vahvuudet piiloon ja oli isossa kuvassa askeleen edellä, vaikka helsinkiläisten tekeminen ottelusarjan edetessä paranikin.

Urheilujohto ja valmennus kokivat, että tiettyä rosoisuutta Jokereilta puuttui, kun siirryttiin playoff-maailmaan.

-Meillä oli paljon hyviä ja taitavia pelaajia, mutta olimme liian homogeeninen joukkue eli meillä oli liikaa samantyyppisiä pelaajia. Siinä nostan kättä pystyyn ja se on ollut minun virheeni, Yrjänheikki sanoo.

Katseita on jo alettu suunnata kohti tulevaa kautta. Jatkosopimuksia on tehty usean pelaajan kanssa ja runko näin ollen olemassa. Kiirettä Jokerit ei pidä uusien pelaajien kiinnittämisessä, vaan etenee maltilla.

-Viime keväästä oppineena otamme vähän rauhallisemmin. Ei ole tässä vaiheessa tarvetta olla koko joukkue kasassa. Rauhassa punnitsemme vaihtoehtoja ja mietimme, miten pystymme paremmin roolittamaan joukkuetta ensi kaudella, Yrjänheikki kertoo.

Katso koko haastattelu alta.

Edellinen
Edellinen

Puheenjohtaja summaa paluuvuoden: ”Tärkeintä, että fanit löysivät Jokerit”

Seuraava
Seuraava

Hopeisia game worn -kypäriä huutokaupassa