Toimitusjohtaja Niemi: ”Samaa viestiä tulee joka puolelta: kaikki ihmiset ovat iloisia ja hyvällä fiiliksellä”

Toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi on vieraana Jokerit Podcastin uudessa jaksossa.

-Samaa viestiä tulee joka puolelta: kaikki ihmiset ovat iloisia ja hyvällä fiiliksellä.

Näin sanoo Jokerien entinen pelaaja, pitkäaikainen tv:n kiekkokommentaattori – ja Jokerien nykyinen toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi Jokerit Podcastin tuoreessa jaksossa.

Jakson voit kuunella alta:

Avoimessa keskustelussa maalataan Jokerien asemaa suomalaisessa jääkiekkoilussa – ja jopa yhteiskunnassa tässä maailmantilanteessa, jossa surkeita uutisia riittää.

-Jääkiekon pitäisi tuoda iloa ja valoa ihmisten elämään, Niemi sanoo.

Ja sitä Jokerit on ensimmäisellä Mestis-kaudellaan tuonut. Kotiotteluissa on ollut todella hyvä tunnelma, ja vierasotteluissa on ollut mukana rikkomassa yleisöennätyksiä.

Podcastissa kysytäänkin Niemeltä muun muassa onko vaarana, että ilmiö ns. kihahtaa hattuun Jokerien organisaatiossa, ja Jokerit alkaa käyttäytyä kuin norsu posliinikaupassa, vaikka on Mestiksessä itse tulokas?

-En näe tuota. Kyllä pysymme maanläheisinä ja nöyrinä, se on lähtökohta kaikkeen. Ei ole mitään syytä alkaa leijua, vaikka totta kai hetkestä pitää nauttia, Niemi vastaa.

Mutta kun urheiluseurasta ja ammattilaissarjassa pelaavasta joukkueesta on kyse, paikalleen ei pysähdytä nautiskellessakaan.

-Jatkuvasti mietitään, miten pystymme kehittymään.

Puhuttavaa Niemen kanssa riittää. Miten Jokerit-ilmiö näkyy toimitusjohtajan työssä? Tulviiko Jokerien toimistoon nyt rahaa ovista ja ikkunoista? Miten Niemi näkee Jokerien tavoitteet ja tulevaisuuden? Niemi hyppäsi kesällä Jokerien toimistoon ja on ollut mukana rakentamassa ilmiötä, jonka "hyvä fiilis" on ollut jopa yllätys.

Jokerit Podcastin toimittaa Pasi Kostiainen.

Edellinen
Edellinen

Jokerit ja CableCrew aloittavat yhteistyön

Seuraava
Seuraava

Maalikooste: RoKi - Jokerit