TMM Event Oy vahvistamaan Jokereiden kumppanimyyntiä

Jokerit Helsinki Oy:n hallinnoima TMM Event Oy vastaa tulevaisuudessa Jokereiden kumppanimyynistä. Lisäksi Jokerit on jatkossa aiemmin tänä vuonna perustetun TMM Event Oy:n suurin yksittäinen omistaja. Yhteistyön ensisijaisena tavoitteena on vahvistaa helsinkiläisseuran kumppanimyyntiä sekä lippu-, aitio- ja VIP-pakettimyyntiä.

TMM Event Oy:n toimitusjohtajana työskentelee kokenut myyntialan ammattilainen Marko Mäkinen, joka yhdessä Jokereiden yhteysjohtaja Jukka Räisäsen kanssa johtaa jatkossa helsinkiläisseuran kumppanimyyntiä. Mäkinen on työskennellyt vuodesta 2007 lähtien yritysmyynnin johdossa eri teleoperaattoreilla sekä viimeksi toimitusjohtajana Länsilinkki Oy:ssä.

-Hienoa, että saamme kokeneen myyntialan osaajan Marko Mäkisen vetämään TMM Eventin myyntiä ja vahvistamaan Jokereiden toimintaa toimiston puolella. Kulunut kesä on osoittanut, että Jokereita kohtaan on paljon kiinnostusta niin yritysmaailmassa kuin kansan parissa. Jatkossa pystymme palvelemaan heitä kaikkia entistä paremmin. Kokonaisuutena tämä on loistava yhtälö, jossa kaikki osapuolet voittavat, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

-Kovalla innolla lähden mukaan rakentamaan uutta kokonaisuutta, joka perustuu ennen kaikkea yhteistyöhön. Uskon vahvasti joukkuepelaamiseen, jossa etenemme liiketoiminta edellä jääkiekkoa tukien. Jos liiketoiminta ei vedä, silloin ei myöskään jääkiekko voi hyvin. Haluamme kehittää Jokereiden toimintaa ja saavuttaa näkyvyyttä uusin tavoin, mihin on yhteistyöllä erinomaiset mahdollisuudet, sanoo Mäkinen.

Jokerit ja TMM Event rakentavat 5-10 henkilön myyntitiimin, johon kerätään oikeanlaisia persoonia. Syksyn aikana keskitytään Jokereiden ottelutapahtumiin, joiden toteutuksessa on vahvasti mukana myös helsinkiläisseuran yhteistyökumppani Red Carpet. Jatkossa TMM Eventin toimintaa laajennetaan myynnin ulkoistuksiin, joilla palvellaan muita urheilu- sekä kulttuuritapahtumia ympäri Suomen.

Jos yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä Jokereiden kanssa, olethan yhteydessä osoitteeseen marko.makinen@jokerit.fi tai jukka.raisanen@jokerit.fi.

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan aition tai VIP-paketeista Jokereiden kotiotteluun, olethan yhteydessä osoitteeseen info@jokerit.fi.

Tervetuloa mukaan suomalaisen jääkiekkoilun puhutuimpaan tarinaan! Minä, Me, Jokerit!

Edellinen
Edellinen

Harjoituskauden kotiavaus odottaa - "Laitetaan show pystyyn"

Seuraava
Seuraava

Tietoa perjantain KeuPa-pelin lipunmyynnistä