Tammikuussa pelataan Espoossa - näin ostat liput jokerifanien katsomoihin

Kauden kolmas Jokereiden ja Kiekko-Espoon välinen Mestis-ottelu pelataan lauantaina 27.1. Tapiolan Metro Areenassa. Jokerikannattajille on varattu omat katsomonosat samaan tapaan kuin syyskuun sarja-avauksessa.

Jokerikannattajien katsomonosat ovat 401, 402 ja 403. Näistä katsomot 401 ja 402 tulevat maanantaina 20.11. myyntiin klo 12.00 Jokereiden virallisten faniyhdistysten kautta. Eteläpääty ry, Old Chiefs ry ja Jokerit Fan Club lähettävät jäsenilleen suoran linkin, jonka kautta liput pääsee ostamaan.

Niille jokerikannattajille, jotka eivät kuulu virallisiin faniyhdistyksiin, tulee Jokereiden kanavien kautta maanantaina myyntiin katsomo 403. Linkki julkaistaan klo 12.00 osoitteessa jokerit.fi sekä Jokereiden sosiaalisen median kanavissa.

Jokerikannattajille on varattu yhteensä 1300 paikkaa Metro Areenasta syyskuun tapaan. Kiekko-Espoo on viikonlopun ennakkomyynnissään myynyt hallin muita katsomoita täyteen nopeaan tahtiin, joten edessä on suurella todennäköisyydellä jälleen upea loppuunmyyty kiekkoilta, johon liput kannattaa varata nopeasti.

Edellinen
Edellinen

Liput myynnissä jokerikannattajien katsomoihin 27.1. Kiekko-Espoo-vieraspeliin

Seuraava
Seuraava

Täysi Stadin jäähalli siivitti Jokerit voittoon - katso kuvat