Saarni Liiga-nousun ehdoista: ”Organisaatiomme ja tulevaisuutemme kannalta ei mitään järkeä”

Jokerit ei tavoittele Liiga-nousua, jos kotimaan pääsarjapaikkaan vaadittavat ehdot pysyvät ennallaan. Taloudellinen satsaus olisi seuran kannalta niin mittava, että riskit kasvaisivat aivan liian suuriksi tulevaisuutta ajatellen.

Liiga-osakkeen hinnaksi on arvioitu 3,8 miljoonaa euroa. Lisäksi Jokereiden olisi rakennettava joukkue, jolla pystyttäisiin kilpailemaan noususta. Mestiksen mestaruuden lisäksi Liigan viimeinen olisi kaadettava karsintasarjassa.

Liiga ilmoitti sarjajärjestelmän uudistuksista lokakuussa. Alkuun Jokerit suhtautui uutisiin positiivisesti, mutta nopeasti kävi selväksi, etteivät ehdot nousulle ole järkevät.

-Ei tullut (alussa) edes mieleen, että kun pelaamalla mennään, niin osakkeen hinta tuplataan sen jälkeen. Oikeastaan pelaamalla nouseminenkin on tehty niin hankalaksi kuin mahdollista, sanoo Jokereiden puheenjohtaja Mikko Saarni.

-Kun yksityiskohdat varmistuivat, tuli selväksi, ettei siinä ole meidän organisaation ja sen tulevaisuuden kannalta mitään järkeä, Saarni kiteyttää.

Katso puheenjohtajan haastattelu kokonaisuudessaan alta.

Edellinen
Edellinen

Jokerit ja Apuna ry tekevät yhdessä hyvää tulevissa kotipeleissä

Seuraava
Seuraava

Jokerit ei tavoittele Liiga-paikkaa nykyisillä ehdoilla