Runkosarjalle tyylipuhas päätös - ”Ensi viikkoa kohden”

Jokerit otti tyylikkään 5-0-voiton KeuPasta runkosarjan viimeisessä pelissään, joka oli samalla jäähyväisottelu Keravalla. Helsinkiläiset karkasivat jo avauserässä omille teilleen.

Jokerit - KeuPa HT 5-0 (3-0, 1-0, 1-0)
Tilastot (Mestis.fi)

Mestiksen maalipörssin voittoa jahdannut Oskari Kalajanniska pääsi avaamaan hanat heti kolmannella minuutilla ylivoimalla ja osui myös toisessa erässä. Hyökkkääjä nosti runkosarjan saldonsa näin 27:ään, joka oikeuttaa jaetulle kärkipaikalle IPK:n Alex Berardinellin rinnalle ennen muiden joukkueiden torstain viimeisiä otteluita.

Avauserässä osuivat Kalajanniskan lisäksi Onni Lind ja ensimmäisen maalinsa punakeltaisissa tehnyt Santtu Hakanen. Päätöserässä loppulukemat kaunisteli 5-0:aan Jere Vertanen viisi minuuttia ennen loppua. Henri Risikko sai viimeisellä 20-minuuttisella venyä pari kertaa huippupelastukseen ja nappasi Mestis-uransa ensimmäisen nollapelin 38 torjunnalla.

Jokereiden kultakypärä Alexander Forslund alusti kaksi isäntien osumista ja nosti syöttöpisteidensä määrän 47:ään. Sentteri on lähellä Mestiksen syöttöpörssin voittoa, sillä toisena oleva IPK:n Ludwig Persson on kolmen päässä ennen torstain viimeistä otteluaan.

Katseet suunnataan helsinkiläisleirissä tiukasti ensi viikkoon ja alkaviin pudotuspeleihin. Jokerit kohtaa puolivälierissä Kokkolan Hermeksen, ja joukkueet iskevät yhteen Helsingin jäähallissa ensimmäisen kerran torstaina. Neljällä voitolla etenee jatkoon.

Luvassa on kiivas ottelusarja, sillä runkosarjassa voitot tasattiin 2-2. Hanki liput matseihin Ticketmasterin verkkosivuilta ja tule kannustamaan Jokerit jatkoon!