Risikolle Mestis-debyytti - tässä perjantain kokoonpano

Henri Risikko pelaa ensimmäisen Mestis-ottelunsa, kun Jokerit kohtaa KeuPa HT:n tänään perjantaina Jyväskylässä. Muuten helsinkiläisten kokoonpano on pitkälti ennallaan tiistaihin nähden.

Jokerit voitti tiistaina Ketterän 4-2 Helsingin jäähallissa pelatussa ottelussa. Leevi Lemberg nakutteli tehot 2+1 ja maalinteossa onnistuivat myös Joona Korhonen ja Emil Oksanen, joka on osunut kauden jokaisessa kolmessa ottelussa. Severi Auvinen otti 18 koppia ja Jokerit otti enismmäisen kolmen pisteen voittonsa Mestiksessä.

Tänään on Risikon vuoro olla tolppien välissä ottelussa, joka on hänelle ensimmäinen Mestiksessä. Pakkipareihin tulee pieniä muutoksia, mutta hyökkäysketjut ovat samat kuin tiistaina.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat edelleen hyökkääjät Emil Kuusla ja Onni Lind. Kokoonpanon ulkopuolella on Niclas Tenhovuori ja U20-nuorten joukkueessa Tuomas Nissinen, Lauri Toikka ja Jimi Enckell.

KeuPa HT aloitti kautensa viime viikolla voitolla Kiekko-Vantaasta ja jatkoaikatappiolla Hermestä vastaan. Hyökkääjä Rasmus Heljanko oli joukkueen tehokkain pelaaja näissä otteluissa pistein 1+3=4. Jokereiden ykköspistemies on Lemberg kolmen ottelun tehoin 3+2=5.

Illan ottelu pelataan poikkeuksellisesti Jyväskylässä ja se alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata CMoren kautta.

Jokereiden kokoonpano:

81 Erkka Seppälä (A) - 45 Teemu Henritius - 2 Emil Oksanen
67 Joona Korhonen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 14 Jesse Liuksiala - 21 Otto Karvinen
94 Väinö Sirkiä - 10 Juuso Fagerström - 9 Mathias Hänninen

11 Valtteri Jeskanen - 47 Saku Forsblom (C)
77 Santeri Haakana - 50 Atso Lehtinen
3 Kalle Kangas - 43 Jerkko Virtala
62 Jere Vertanen

35 Henri Risikko (20 Severi Auvinen)

Edellinen
Edellinen

Ylivoima jauhoi KeuPa HT:n nurin - Henritius ratkaisijana

Seuraava
Seuraava

Perhe ja kaverit katsomossa Jyväskylässä - "Kyllä ne Jokereita kannustaa"