Risikko torjuntavuorossa - tässä kokoonpano Kajaanissa

Jokerit suuntaa Kokkolasta Kajaaniin lauantaina Hokin vieraaksi. Henri Risikko pelaa maalilla ja kokoonpanoon tulee muitakin muutoksia sairaustapausten vuoksi.

Perjantaina Jokerit otti 6-3-voiton Hermeksestä vieraskaukalossa ja piti paikkansa Mestiksen neljännellä sijalla. Jo torstaina Keski-Pohjanmaalle matkustanut helsinkiläisjoukkue oli vahvassa vireessä ja tehokas maalipaikoissaan hyvin viime aikoina esiintynyttä vastustajaa vastaan.

Tänään bussin nokka suunnataan 250 kilometriä Kokkolasta itään Kajaaniin, jossa vastaan tulee Mestiksessä 12:ntena oleva Hokki. Tärkeitä pisteitä on jälleen jaossa molemmille joukkueille, jotka taistelevat sijoituksista eri päissä taulukkoa.

Perjantaina pelannut Ville Kolppanen on tänään varalla, kun Risikko saa nyökkäyksen valmennusjohdolta. Valitettavasti sairastumisten vuoksi sivuun jäävät Jesse Liuksiala, joka huilasi jo perjantaina, sekä Olavi Vauhkonen. Myös Hannes Häkkilä on ulkona henkilökohtaisen syyn takia. Emil Kuusla ja Onni Lind ovat alle 20-vuotiaiden maajoukkueen matkassa ja Juho Keinänen U18 Leijonissa. Jere Vertanen ja Joona Korhonen ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Jokerit ja Hokki ovat pelanneet tällä kaudella tasaisia keskinäisiä kamppailuja. Kajaanissa kotijoukkue oli syksyllä paremmin lukemin 4-2, kun taas Jokerit voitti joulukuussa Keravalla 2-1 ja samoin luvuin viikko sitten Helsingissä.

Hokki taistelee sarjapaikastaan, sillä Mestiksen 12:s ja 13:s pelaavat runkosarjan jälkeen karsintasarjan, jonka häviäjä pelaa Suomi-sarjan voittajaa vastaan. Hokki on tällä hetkellä 12:ntena ja eroa 11:ntenä olevaan KOOVEEhen on kymmenen pistettä.

Tämän illan ottelu alkaa klo 17.00. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:

45 Kasper Winqvist - 81 Erkka Seppälä (A) - 21 Otto Karvinen (A)
94 Väinö Sirkiä - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 16 Teemu Henritius - 13 Niclas Tenhovuori
9 Mathias Hänninen - 45 Aatu Wulff 

11 Valtteri Jeskanen - 50 Atso Lehtinen
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas - 43 Jerkko Virtala

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

Kalajanniska: Tämä peli ei ensi viikolla riitä

Seuraava
Seuraava

Winqvistille Mestis-debyytti pikahälytyksellä - Hermes-peli kuvina