Red Carpet Festarilla paljon ohjelmaa - myynnissä ottelulippuja ja uusia pelipaitoja

Jokerit on isosti läsnä Hyvinkäällä järjestettävällä Red Carpet Festarilla tänä viikonloppuna. Fanituotepisteellä myynnissä on pieni erä pääsylippuja Helsingin jäähallissa pelattaviin kahteen ensimmäiseen otteluun sekä rajoitettu erä uusia vihreävioletteja pelipaitoja.

Fanituotepiste on auki perjantaina ja lauantaina Red Carpet Konserteissa (K18) sekä sunnuntaina lasten Red Carpet Minissä.

Lue tapahtumasta lisää täältä.

Jokereiden, VIIMAn, Warriorin ja XBILin laukomispiste on auki lauantaina ja sunnuntaina ja se sijaitsee heti fanituotepisteen vieressä. Festarivieraat ovat tervetulleita pisteelle kokeilemaan onneaan tarkkuskisassa, jossa pääpalkintona on XBILin tarjoamana Tesla viikonlopuksi käyttöön yhdelle onnekkaalle. Sunnuntaina Red Carpet Minissä lapsille on luvassa hienoja yllätyspalkintoja.

Jokereiden pelaajia on lauantain aikuisten tapahtumassa paikalla klo 17-21 välisenä aikana fanituote- ja laukomispisteiden vieressä. Perheen pienimpien Red Carpet Minissä pelaajia on paikalla klo 10-13 välisenä aikana samassa paikassa.

Tervetuloa moikkaamaan kundeja, pyytämään nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia! Nähdään Hyvinkäällä!

Edellinen
Edellinen

Lipunmyynti alkanut vauhdilla - kausikortilla varmistat paikkasi kaikissa peleissä

Seuraava
Seuraava

Vihreä ja violetti ovat täällä taas - Nordiksella pelataan upeissa retroasuissa!