Rankkarit sujuivat taas, voittoputki kuuteen peliin

Jokerit ja Kiekko-Espoo pelasivat loppuunmyydyssä Metro Areenassa viihdyttävän vaikkakin maalittoman 65-minuuttisen. Helsinkiläiset olivat etevämpiä voittomaalikilpailussa ja kasvattivat voittoputkensa jo kuuden pelin mittaiseksi.

Kiekko-Espoo - Jokerit vl. 0-1 (0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 0-1)
Tilastot (Mestis.fi)

Lauantai oli jälleen juhlapäivä, kun tuhatpäin jokerikannattajia matkasi Espooseen kannattamaan omiaan. Tunnelma oli katossa läpi illan, vaikka maaleja joukkueet eivät hyvistäkään paikoista onnistuneet loihtimaan.

Molemmissa päissä maalivahdit olivat erinomaisessa vireessä. Jokereiden Ville Kolppanen selvisi 15 torjunnalla, mutta muutama niistä oli todellisia huippupelastuksia. Toisessa päässä vasta 17-vuotias Petteri Rimpinen huhki 33 koppia ja pelasti espoolaisille yhden pisteen.

Jokerit loi varsinaisella peliajalla vaarallisimmat tilanteensa ylivoimalla. Perjantaina joukkue oli kurittanut Ketterää kolmesti pakkopelin aikana, mutta nyt ruuti oli märkää. Vuoronperään yritykset kilpistyivät joko Rimpiseen tai maalirautoihin.

Jännitysnäytelmä eteni lopulta voittomaalikilpailuun, jossa Jokerit oli perjantain tapaan vakuuttava. Kolppanen piti maalinsa puhtaana, kun taas Leevi Lemberg, Oskari Kalajanniska ja Hannes Häkkilä kävivät viimeistelemässä toisessa päässä.

Voitto nosti Jokerit sarjataulukossa kolmanneksi. Pelit jatkuvat ensi viikolla, kun keskiviikkona vieraillaan Forssassa. Tämän jälkeen edessä on kaksi kotiottelua Helsingin jäähallissa, kun perjantaina vieraaksi saapuu Hokki ja lauantaina Hermes.

Päävalmentaja Tero Määtän kommentit ottelusta (MTV Katsomo):

Edellinen
Edellinen

Metro Areena otettiin haltuun - katso tunnelmavideo

Seuraava
Seuraava

Maalikooste: Kiekko-Espoo - Jokerit