Pisteet Turusta selvin numeroin - "Tyly esitys"

Jokerit otti viidennen peräkkäisen voittonsa, kun joukkue kaatoi TUTOn loppuunmyydyssä Rajupaja Areenassa 5-1. Ensimmäinen erä oli tasainen, mutta toisessa isännät putosivat kyydistä.

TUTO - Jokerit 1-5 (0-1, 1-3, 0-1)
Tilastot (Mestis.fi)

Yli 300 punakeltaisten kannattajaa oli matkannut Turkuun kannattamaan omiaan. Turun valtaus suoritettiin komeasti niin kaukalossa kuin katsomossa, jossa fanit pitivät upeasti meteliä läpi illan.

Jesse Liuksiala oli hyökkäyksessä illan hahmo. Hän teki vieraiden avausmaalin ensimmäisessä erässä ja viimeisen kolmannessa. Molemmat osumat syntyivät voimakkaan väännön päätteeksi. Eli juuri sellaisen pelin, jossa Liuksiala on omimmillaan. Osumat olivat hänelle kauden ensimmäiset.

Toisen erän alkajaisiksi Erkka Seppälä vei Jokerit 2-0 edelle ja hetkeä myöhemmin osui Leevi Lemberg. TUTO kavensi, mutta Jere Vertasen tarkka sivallus ylivoimalla antoi helsinkiläisille 4-1-johdon, kun 40 minuuttia oli kellossa.

Kolmas erä oli vierailta hallittua peliä, eikä TUTO päässyt uhkaamaan johtoasemaa. Henri Risikko torjui peräkkäisinä päivinä toisen voittonsa. Tällä kertaa torjuntoja kertyi 25.

Jokerit nousi voitolla Mestiksen sarjataulukossa toiseksi. Kärjessä oleva IPK kohdataan seuraavassa ottelussa perjantaina Iisalmessa.