Perjantai-illan huumaa luvassa - tässä kokoonpano

Jokerit ja Imatran Ketterä iskevät yhteen Nordiksen perjantai-illassa klo 18.30. Helsinkiläisjoukkue lähtee kaatamaan sarjakakkosta samalla kokoonpanolla, jolla pelasi keskiviikkona Tampereella.

Jokerit otti neljännen perättäisen voittonsa, kun KOOVEE kaatui 6-2. Vieraat olivat Hakametsässä vastustajaansa askeleen edellä ja tärkeä kolmen pisteen potti lähti mukaan pääkaupunkiin.

Kokoonpanoon ei tule muutoksia sitten keskiviikon. Henri Risikko jatkaa maalilla. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat edelleen Olavi Vauhkonen, Joona Korhonen ja Jere Vertanen. Heistä Vauhkonen on lähimpänä paluuta.

Jokerit on Mestiksessä neljäntenä. Eroa kakkosena olevaan Ketterään on 14 pistettä, mutta imatralaiset ovat pelanneet peräti neljä ottelua enemmän. Tänään haetaan taatusti asetelmia myös kevättä ajatellen, joten luvassa on hieno jääkiekko-ottelu.

Ketterä voitti kahdeksan ottelua peräjälkeen, mutta hävisi viimeisimmän pelinsä Kiekko-Espoolle kotonaan viime perjantaina. Keskinäisissä otteluissa Jokereita vastaan molemmat ovat ottaneet yhden kotivoiton.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:
10 Juho Keinänen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 16 Teemu Henritius - 13 Niclas Tenhovuori
19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä - 21 Otto Karvinen (A)
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 94 Väinö Sirkiä

11 Valtteri Jeskanen - 7 Hannes Häkkilä 
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas - 50 Atso Lehtinen
43 Jerkko Virtala

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

Ilon kautta - katso perjantain kuvakooste

Seuraava
Seuraava

Risikko huippuotteluiden alla: Täysillä heti alusta