Pave Maijasen tribuuttiottelu koskettaa - “Tuntuu todella upealta”

Perjantaina Helsingin jäähallissa kunnioitetaan suuren suomalaisen muusikon Pave Maijasen elämää ja uraa. Haastattelimme Paven läheisiä ja häntä suuresti arvostavia henkilöitä, jotka kaikki ovat otettuja ja ylpeitä siitä, että tribuuttiottelu järjestetään.

Videolla Paven poika Vihtori Maijanen, artistit Rane Raitsikka ja Ville Galle, Jokereiden pelaajalegenda Juha Lind ja Eteläpääty ry:n varapuheenjohtaja Roope Räty jakavat muistojaan Pavesta.

Videon voit katsoa alta.

Jokereiden ja Kiekko-Vantaan välinen Mestis-ottelu pelataan Helsingin jäähallissa perjantaina 6.10. klo 18.30. Varmista oma paikkasi Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Ennen ottelua ja sen yhteydessä Jokerit haluaa yhteistyössä Aivosäätiön kanssa kasvattaa tietoisuutta ALS-taudista, jonka tutkimukseen kuka tahansa voi tehdä lahjoituksen. ALS on lihasten toimintaa ohjaavia liikehermosoluja rappeuttava vakava sairaus, johon ei vielä ole parannuskeinoa. Aivosäätiö rahoittaa suomalaista ALS-tutkimusta lahjoittajien tuella, tavoitteena on löytää taudin pysäyttävä lääke.

Jokerit lahjoittaa yhden euron jokaisesta perjantain otteluun myydystä pääsylipusta Aivosäätiölle ALS-tutkimukseen.

ALS-tutkimusta voi tukea lahjoittamalla MobilePaylla numeroon 12782.

Lisätietoa ALS-tutkimuksesta: aivosaatio.fi/diagnoosi/als/

Edellinen
Edellinen

Halli täyttyy perjantaille - viimeiset aitiot myydään nyt

Seuraava
Seuraava

Jokerit kunnioittaa Pave Maijasen elämää ja uraa perjantain pelissä