Otetaan Espoo haltuun! Mestis-avauksen liput nyt myynnissä

*Päivitys 8.8.2023: Ottelu on irtolippujen osalta loppuunmyyty.

Kiekko-Espoo isännöi Jokereita Mestis-kauden tulikuumassa ja odotetussa avausottelussa torstaina 21.9. klo 18.30 Tapiolan Metro Areenassa. Liput matsiin ovat nyt myynnissä. Toimi nopeasti ja varmista paikkasi jokerikannattajille varatuissa katsomoissa!

Jokereiden kannattajille varatut katsomot ovat 401, 402 ja tarvittaessa 403, joihin lippuja on saatavilla yhteensä 1300 kappaletta. Seuran ja sen virallisten faniyhdistysten Eteläpääty ry:n Old Chiefs ry:n ja Jokerit Fan Club ry:n toiveena on, että kaikki Jokereita kannustamaan saapuvat hankkivat lippunsa näistä katsomoista.

-Yhdessä pystymme antamaan joukkueelle huikean tuen. Ei ole väliä, kuulutko viralliseen kannattajayhdistykseen tai et, nämä ovat ne katsomot, joissa haluat omiasi kannustaa, painottaa Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

-Haluamme mukaan koko punakeltaisen yhteisön aistimaan vanhaa kunnon jokerihuumaa. Tehdään se yhdessä, kuten joskus aikoinaan Turun junareissuilla, isosti ja näyttävästi heti kauden alussa yli tuhannen fanin voimin. Tässä on siis avoin haaste kaikille jokerihenkisille saada 1300 punakeltaista samaan katsomoon, tunnelmoi Old Chiefs ry:n puheenjohtaja Pasi Mähönen.

Edellinen
Edellinen

Mestiksen sarja-avaus myytiin nopeasti loppuun

Seuraava
Seuraava

Pitkä odotus päättyi Pitsissä - "Kaikki muu unohtuu"