Nopeasti uudelleen askiin - tässä lauantain kokoonpano

Jokerit hyppää heti lauantaina uudelleen kaukaloon, kun Keravalla vieraana on RoKi. Helsinkiläiset matkasivat Jyväskylästä myöhään perjantaina takaisin kotiin, mutta kuormaa on vastustajallakin viime päiviltä.

Jokerit voitti KeuPa HT:n jatkoajalla perjantaina 3-2, kun Teemu Henritius ratkaisi pelin ylivoimalla. Voitto oli punakeltaisille toinen peräkkäinen ja nosti sarjataulukossa sijoituksen toiseksi. Otteluita on toki takana vasta neljä.

Perjantain jäljiltä kokoonpanoon tulee kaksi muutosta. Erkka Seppälä jää sivuun sairastumisen vuoksi. Hänen paikkansa hyökkäyksessä ottaa Niclas Tenhovuori. Tolppien väliin palaa Severi Auvinen, joka korvaa Mestis-debyyttinsä Jyväskylässä tehneen Henri Risikon.

Loukkaantumisten takia sivussa ovat edelleen hyökkääjät Emil Kuusla ja Onni Lind. U20-joukkueen mukana ovat puolustajat Lauri Toikka, Tuomas Nissinen ja Jimi Enckell.

Rovaniemeltä etelään matkannut RoKi kohtasi torstaina Kiekko-Vantaan ja perjantaina Kiekko-Espoon. Näistä otteluista tuli tappiot, joten Mestiksen pohjoisin joukkue yrittää lauantaina varmasti kaikkensa, jotta kotimatkalle ei jouduttaisi tyhjin käsin. Runkosarjan neljästä pelistä RoKilla on yksi voitto.

Tämän päivän ottelu alkaa klo 17.00. Näkörajoitepaikkoja on vielä muutamia saatavilla Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Urheilupuiston parkkipaikalla on voimassa maksullinen pysäköinti, jonka maksut suoritetaan Easypark ja Parkman -mobiilisovelluksilla. Pysäköinnin hinta ottelutapahtuman ajaksi on 15 euroa. Ottelun aikana suoritetaan pysäköinninvalvontaa.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että pääkatsomon osat A ja B ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. Katsomonosa C sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

21 Otto Karvinen (A) - 45 Teemu Henritius - 2 Emil Oksanen (A)
67 Joona Korhonen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 14 Jesse Liuksiala - 13 Niclas Tenhovuori
94 Väinö Sirkiä - 10 Juuso Fagerström - 9 Mathias Hänninen

11 Valtteri Jeskanen - 47 Saku Forsblom (C)
77 Santeri Haakana - 50 Atso Lehtinen
3 Kalle Kangas - 43 Jerkko Virtala
62 Jere Vertanen

20 Severi Auvinen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Viikko huipentui kolmanteen voittoon - katso kuvat

Seuraava
Seuraava

Maalikooste: KeuPa HT - Jokerit