Jokerien Mestis-lisenssihakemus on hyväksytty: “Tavoitteena erittäin kilpailukykyinen joukkue jo ensi kaudella”

 
 

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on tänään myöntänyt Jokerit Helsinki Oy:lle lisenssin Mestikseen kaudelle 2023–24. 

Jääkiekkoliitto vahvisti tänään, että Mestistä pelataan ensi kaudella 13 joukkueen voimin. 

"Tämä oli odotettu päätös ja erittäin hieno asia koko Jokerit-yhteisölle. Olemme tehneet viime kuukaudet kovasti töitä sen eteen, että Jokerit on sekä taloudellisesti että urheilullisesti Jääkiekkoliiton lisenssivaatimukset täyttävä organisaatio. Työ tulevan kauden osalta on luonnollisesti yhä kesken, mutta sekä yhteistyö- että pelaajasopimusten viimeistely on nyt huomattavasti selkeämpää, kun sarjapaikka Mestikseen on varma", kommentoi Jokerit Helsinki Oy:n Mikko Saarni.

Jokerien ensi kauden Mestis-joukkueen rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa.

"Joukkueen runko muodostuu Jokerien omista junioreista, ja sitä täydennetään tarkkaan mietityillä täsmähankinnoilla. Tuhlailemaan emme lähde, vaan pelaajabudjetti pidetään taloudellisesti kestävänä. Tavoitteemme on saada jalkeille erittäin kilpailukykyinen joukkue jo ensi kaudella", Saarni jatkaa.

Jokerit pelaa tämänhetkisen suunnitelman mukaan Mestis-kauden 2023–24 runkosarjan kotiotteluistaan 15 Keravan jäähallissa ja yhdeksän Helsingin Nordenskiöldinkadun jäähallissa. Tarkka ohjelma varmistuu myöhemmin. Myös mahdolliset playoffs-pelit pelataan “Nordiksella”. Kausikorttien myynti aloitetaan nopealla aikataululla, ja seura tiedottaa siitä lisää lähiaikoina.

"Mahtavaa olla mukana rakentamassa Jokerien uutta tulemista. Tämä on sekä meille että faneille mahtava hetki, kun pelaaminen suomalaisessa sarjassa tulevalla kaudella on varmistunut", lisää Jokerit Helsinki Oy:n omistajiin kuuluva Ossi Väänänen.

Helsingin Jokerit järjestää lähiviikkoina tiedotustilaisuuden median edustajille. Kutsut tilaisuuteen lähetetään erikseen. 

 
Edellinen
Edellinen

Helsingin Jokerien kausi 2023–24 käynnistyy Rauman Pitsiturnauksessa – Kausikortit myyntiin 1. kesäkuuta

Seuraava
Seuraava

Jokerit toteutti Jääkiekkoliiton edellyttämät omistusjärjestelyt ja jätti lopullisen hakemuksen Mestiksen lisenssikomitealle – Osakeanti ylimerkittiin