Lemberg iski jälleen, Auviselle nollapeli

Jokerit jatkoi voittojen tiellä harjoituskauden otteluissaan kukistamalla Kiekko-Vantaan luvuin 3-0 Tikkurilassa. Leevi Lemberg oli jälleen maalinteossa. Severi Auvinen merkkautti nollapelin.

Kiekko-Vantaa - Jokerit 0-3 (0-0, 0-1, 0-2)
Tilastot (Mestis.fi)

Alku oli Jokereille vaikea torstai-iltana Tikkurilassa. Virheitä tuli ja isäntä Kiekko-Vantaa oli lähellä rokottaa näistä heti avauserässä. Ensimmäisen kympin jälkeen vieraat saivat paremmin rivejään kasaan ja alkoi ottaa hallintaa.

Leevi Lemberg avasi maalihanat toisessa erässä ylivoimalla. Jo kolmannen osumansa harjoituskauden otteluissa tehnyt hyökkääjä löysi matalalla laukauksella tunnelin takarautaan, eikä hyvin läpi ottelun torjunut Juuso Helomaa tällä kertaa voinut mitään.

Severi Auvinen oli Jokereiden maalilla jälleen hyvässä vireessä. Laukauksia tuli tasaiseen tahtiin, ensimmäisessä erässä parin kiekollisen huolimattomuuden jälkeen vaarallisiakin kuteja, mutta kovin suuressa helteessä hän ei ollut illan aikana. Toisen erän lopussa Totte Mobergin rangaistuslaukaus kuihtui vantaalaishyökkääjän omiin kiemuroihin.

Kolmannessa erässä Auvinen teki pari isoa koppia ja piti lopulta nollan 23 torjunnalla. Oskari Kalajanniska ja Niclas Tenhovuori sinetöivät voiton tyhjään maaliin syntyneillä osumilla, jotka olivat herroille harjoituskauden ensimmäiset.

Jokerit pelaa harjoituskaudella vielä kolme ottelua. Keskiviikkona 6.9. Imatralla vastassa on Ketterä, perjantaina 8.9. Keravalla kohdataan Kiekko-Vantaa ja vielä runkosarjan kenraaliharjoituksessa perjantaina 15.9. Keravalla Ketterä.