Kuusla debytoi Mestiksessä - katso perjantain kokoonpano

Emil Kuusla tekee Mestis-debyyttinsä, kun Jokerit kohtaa RoKin Rovaniemellä perjantaina. Helsinkiläiset lähtevät hakemaan voittoa viime viikonlopun kahden peräkkäisen tappion jälkeen.

Jokerit matkasi viikko sitten Iisalmeen ja Kajaaniin, joista ei ollut tuomisina pisteitä. Joukkueen sijoitus Mestiksessä on tällä hetkellä kuudes. Voitosta voittoon marssiva IPK on jo 12 pisteen päässä, mutta toisena oleva Kiekko-Espoo vain neljä pistettä Jokereita edellä.

Koko helsinkiläisseuran junioriputken läpikäynyt Kuusla, 18, tekee tänään debyyttinsä kasvattajaseuransa edustusjoukkueessa. Hyökkääjä loukkaantui elokuun maajoukkuetapahtumassa, mutta on nyt toipunut pelikuntoon. Hän pelaa samassa ketjussa Jokereiden pisteykkösten Alexander Forslundin ja Leevi Lembergin kanssa.

Puolustaja Atso Lehtinen loukkaantui Hokki-pelissä ja on sivussa tämän päivän ja lauantain otteluista. Vammoista toipuvat edelleen myös hyökkääjät Otto Karvinen ja Onni Lind. Keskushyökkääjä Jesse Liuksiala on pelikiellossa. U20-joukkueen riveissä jatkavat puolustajat Lauri Toikka, Tuomas Nissinen ja Jimi Enckell.

Viikonlopun vastustaja RoKi on Mestiksessä yhdeksäntenä viisi pistettä Jokereita perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Joukkueet kohtasivat syyskuun lopussa Keravalla, jossa Jokerit oli voittomaalikilpailun jälkeen parempi luvuin 4-3. Tämän jälkeen RoKi on ottanut voitot JoKP:sta ja KOOVEEstä sekä hävinnyt Hermekselle.

Perjantain ottelu loppuunmyydyssä Lappi Areenassa alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta. Joukkueet kohtaavat uudelleen samassa paikassa lauantaina klo 17.00.

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 2 Emil Oksanen (A)
25 Emil Kuusla - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
67 Joona Korhonen - 45 Teemu Henritius - 13 Niclas Tenhovuori
94 Väinö Sirkiä - 10 Juuso Fagerström - 9 Mathias Hänninen

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä
43 Jerkko Virtala

35 Henri Risikko (20 Severi Auvinen)

Edellinen
Edellinen

Maalikooste: RoKi - Jokerit

Seuraava
Seuraava

Viikonloppuna paljon pelissä - "Meillä on kasvojenpesun paikka"