KOOVEE tylysti nurin - Karvinen ja Henritius tehomiehinä

Jokerit otti tylyn 6-2-vierasvoiton keskiviikkona Tampereella KOOVEEn kustannuksella. Punakeltaiset olivat reilun 2000 katsojan edessä vastustajaa askeleen edellä läpi illan ja kasvattivat voittoputkensa neljään peliin.

KOOVEE - Jokerit 2-6 (0-1, 1-2, 1-3)
Tilastot (Mestis.fi)

Ensimmäisessä erässä alkutahdit löi Oskari Kalajanniska, joka nousi Mestiksen maalipörssissä jaetulle kolmannelle sijalle kauden 18. osumallaan. Ylivoimamaaliin esityön tekivät Alexander Forslund ja kolmen syöttöpisteen iltaa viettänyt Teemu Henritius.

Toisessa erässä Erkka Seppälä viimeisteli 2-0-maalin, mutta KOOVEE kavensi perään. Santeri Haakanan kauden toinen maali viimeisellä minuutilla vei helsinkiläiset kolmanteen erään kahden maalin etumatkalla.

Päätöserän alussa vieraat pelasivat reilun minuutin kahden miehen ylivoimaa, mutta tulosta ei syntynyt. Heti perään Emil Kuusla kuitenkin osui kauden kolmannella maalillaan ja iski lukemiksi jo 4-1.

KOOVEE tuli vielä kahden maalin päähän, mutta Niclas Tenhovuoren ja Otto Karvisen pikamaalit katkaisivat kamelin selän lopullisesti. Viimeinen kymppi oli enemmän tai vähemmän pelailua.

Neljäs perättäinen voitto nosti Jokerit sarjataulukossa neljänneksi. Pelit jatkuvat perjantaina kotona kakkosena olevaa Ketterää ja lauantaina vieraissa viidentenä olevaa Kiekko-Espoota vastaan.