Kolme pistettä ison työn takana - ”Hokki pisti fiksusti keskustan tukkoon”

Jokereiden oli vaikea murtaa Kajaanin Hokin puolustusmuuria perjantaina Keravalla. Kahdesti helsinkiläiset onnistuivat maalinteossa, mikä riitti lopulta täyteen pistepottiin. Päävalmentaja Tero Määttä oli tyytyväinen joukkueen esitykseen vaikeassa kamppailussa.

Jokerit - Hokki 2-1 (1-0, 1-1, 0-0)
Tilastot (
Mestis.fi)

Jokerit otti johdon avauserän loppupuolella, kun Leevi Lemberg sivalsi tarkasti suorasta luistelusta takanurkkaan. Osuma oli joukkueen sisäisen maalipörssin kärkinimelle jo kauden kymmenes.

Toisessa erässä Hokki tuli tasoihin ylivoimalla, mutta Jokerit otti johdon nopeasti takaisin. Emil Kuusla pelattiin Santeri Haakanan ja Teemu Henritiuksen nopeiden syöttöjen kautta läpiajoon, jonka jokerikasvatti päätti upeaan osumaan. Se oli 18-vuotiaalle Kuuslalle tämän Mestis-uran ensimmäinen.

Kolmas erä oli tiukkaa kamppailua voitosta. Jokereiden onnistui välttää takaiskut, vaikka Hokki saikin kiekon kertaalleen tolppaan ja oli vielä aivan viime hetkillä tasoittaa ottelun. Ville Kolppanen isäntien maalilla merkkautti 23 torjuntaa ja oli yksi voiton pääarkkitehdeista.

Voitto oli helsinkiläisille neljäs perättäinen ja nosti joukkueen sarjataulukossa kolmanneksi. Keravalla pelataan uudelleen jo heti lauantaina, kun vieraaksi saapuu sarjakärki IPK.

Päävalmentaja Tero Määtän kommentit pelistä (MTV Katsomo):

Edellinen
Edellinen

Maalikooste: Jokerit - Hokki

Seuraava
Seuraava

Neljäs voitto putkeen - katso kuvakooste