Kokoonpanomuutoksia kolmanteen otteluun

Jokerit tekee kokoonpanoonsa muutoksia puolivälierien kolmanteen otteluun Hermestä vastaan. Kiekko putoaa jäähän Helsingin jäähallissa klo 17.00 tänään sunnuntaina.

Kahden tappion jälkeen muutoksia oli odotettavissa. Puolustukseen palaavat kaksi ensimmäistä peliä sivussa olleet Atso Lehtinen ja Jere Vertanen. Myös hyökkäysketjuihin on tehty pieniä viilauksia kaikkien kolmikoiden osalta. Henri Risikko jatkaa maalilla.

Jokerit on tiukassa paikassa, sillä Hermes on ollut askeleen edellä sarjan lähtösuoralla. Tänään Nordiksella pelataan punakeltaisten kannalta elintärkeä kamppailu, sillä kolmen ottelupallon takaa nousu voittoon olisi - ei mahdoton, mutta - hyvin haastava tehtävä.

Molemmat joukkueet ovat kahdessa ensimmäisessä pelissä olleet kotihalleissaan hallitsevampia osapuolia. Jokerit määräsi tahdin torstaina Helsingissä, mutta viimeistelytehokkuus oli vaatimatonta. Hermes taas oli perjantaina Kokkolassa liukkaammalla jalalla liikkeellä etenkin toisessa erässä.

Kamppailupelaamisessa, aloituksissa ja ylivoimatehokkuudessa Hermes on ollut toistaiseksi terävämpi. Näissä asioissa Jokerit tarvitsee tasonnostoa. Puheet on pidetty, on tekojen aika. Mikä sen parempi paikka nousta sarjaan mukaan kuin mahtavan kotiyleisön edessä sunnuntaina Nordiksella.

Ottelu alkaa klo 17.00. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon kauden tärkeimmässä pelissä!

Jokereiden kokoonpano:
19 Oskari Kalajanniska - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
10 Niko Lahtinen - 81 Erkka Seppälä - 21 Otto Karvinen (A)
94 Väinö Sirkiä - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 14 Jesse Liuksiala - 27 Onni Lind (A)

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
50 Atso Lehtinen - 11 Valtteri Jeskanen
2 Jeremi Wehmas - 7 Hannes Häkkilä
62 Jere Vertanen

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

Lemberg: Nyt on pää auki

Seuraava
Seuraava

Seppälällä iso luotto omiin: Sarja ei todellakaan ole ohi