Kokoonpano puolivälierien toiseen otteluun

Jokereiden ja Hermeksen välinen Mestiksen puolivälieräsarja jatkuu tänään perjantaina toisella ottelulla Kokkolassa. Vieraat lähtevät hakemaan tasoitusta ensimmäisen pelin tappion jäljiltä.

Ottelusarja korkattiin torstaina Helsingin jäähallissa, jossa Hermes oli parempi luvuin 3-1. Jokerit tasoitti toisessa erässä 1-1:een, mutta nopeasti tämän jälkeen vieraat ottivat uudelleen johdon, josta eivät enää luopuneet. Isäntien kiri jäi kolmannessa erässä piippuun.

Toinen ottelu pelataan heti tänään Kokkolassa. Lyhyt toipumisaika ja pitkä bussimatka varmasti tuntuu jäsenissä molemmilla joukkueilla. Kyse onkin paljolti siinä, kumpi on saanut edellisillan pelin nollattua paremmin.

Jokereiden kokoonpanoon tulee kaksi muutosta: Teemu Henritius on pelikunnossa jäätyään viime hetkillä sivuun avausottelusta ja maalilla torjuntavuorossa on Henri Risikko. Edelleen rivissä on 13 hyökkääjää ja kuusi puolustajaa, kuten oli torstainakin.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.