Kokoonpano Kiekko-Vantaata vastaan

Jokerit kohtaa tänään lauantaina kotiottelussaan Kiekko-Vantaan klo 17.00 Helsingin jäähallissa. Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee vain pieniä muutoksia sitten tiistain Hermes-voiton.

Jokerit pelasi maalirikkaan kamppailun tiistaina Keravalla ja kaatoi Hermeksen jatkoajalla Hannes Häkkilän osumalla lukemin 5-4. Perjantain pelien jälkeen punakeltaisten sijoitus Mestiksessä on viides ja eroa kolmantena olevaan ja kaksi ottelua enemmän pelanneeseen Kiekko-Espooseen kolme pistettä.

Hyökkäykseen tulee tiistain jäljiltä yksi muutos, kun U20-joukkueesta mukaan nousee Juho Keinänen. Hän on pelannut tällä kaudella kaksi Mestis-ottelua. Perjantaina Keinänen (2+0) ja Onni Lind (1+2) auttoivat U20-joukkueen 5-4-voittoon Kärpistä Pirkkolassa.

Loukkaantumisten takia sivussa jatkavat Olavi Vauhkonen, Joona Korhonen ja Jere Vertanen. U20-joukkueen vahvuudessa tämän päivän KalPa-pelissä on Jerkko Virtala. Jokereiden maalilla jatkaa Henri Risikko.

Lauantain vastustaja Kiekko-Vantaa on hurjassa liidossa, sillä joukkue on voittanut viime peliä peräkkäin ja on vain neljä pistettä Jokereita perässä sarjataulukon seitsemäntenä. Perjantaina Lohi kuritti KeuPaa Tikkurilassa lukemin 5-0.

Tämän kauden keskinäiset kohtaamiset ovat menneet niukasti Jokereiden nimiin. Lokakuussa Helsingissä lukemat olivat 3-2 ja joulukuussa Tikkurilassa 3-5.

Tämän illan perhepelissä on runsaasti lapsille suunnattua ohjelmaa, josta voi lukea lisää täältä. Yleisöä on tulossa paljon paikan päälle, joten Jokerit suosittelee kaikkia saapumaan ajoissa hallille jonojen välttämiseksi.

Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:
10 Juho Keinänen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 16 Teemu Henritius - 13 Niclas Tenhovuori
19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä - 21 Otto Karvinen (A)
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 94 Väinö Sirkiä
9 Mathias Hänninen

11 Valtteri Jeskanen - 7 Hannes Häkkilä 
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas - 50 Atso Lehtinen

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

Maalikooste: Jokerit - Kiekko-Vantaa

Seuraava
Seuraava

Tätä kaikkea on luvassa lauantain perhepelissä