Kokoonpano keskiviikon Ketterä-peliin

Joukkue matkaa keskiviikkona Imatralle, jossa harjoituskauden ottelussa vastassa on Ketterä. Jokereiden maalilla pelaa Severi Auvinen. Hyökkäysketjuihin paluun tekee Onni Lind.

Jokerit ei pelannut viime viikolla lainkaan, vaan keskittyi harjoitteluun. Tällä viikolla Ketterän lisäksi kohdataan vielä Kiekko-Vantaa perjantaina Keravalla. Mestis-kauden alkuun on kaksi viikkoa, joten kokoonpanoon haetaan nyt viimeisiä viilauksia.

Toissa viikolla Jokerit voitti Kiekko-Vantaan vieraskaukalossa 3-0. Lind ei tuossa ottelussa pelannut loukkaantumisen vuoksi, mutta on nyt jälleen täydessä iskussa. Hän ottaa paikkansa kolmosketjusta Jesse Liuksialan ja Niclas Tenhovuoren rinnalta.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat hyökkääjät Otto Karvinen ja Emil Kuusla, sairastelun takia taas puolustajat Atso Lehtinen ja Lauri Toikka. Lisäksi puolustajat Jimi Enckell ja Tuomas Nissinen ovat tämän viikon U20-joukkueen vahvuudessa.

Jokereiden ja Ketterän välinen ottelu alkaa klo 18.30. Suoran selostetun lähetyksen voi katsoa SolidSportin sivuilta hintaan 7,90€. SolidSportin sivuille pääset tämän linkin kautta.

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 2 Emil Oksanen
51 Leevi Lemberg - 22 Alexander Forslund - 67 Joona Korhonen
27 Onni Lind - 14 Jesse Liuksiala - 13 Niclas Tenhovuori
94 Väinö Sirkiä (A) - 10 Juuso Fagerström - 9 Mathias Hänninen

11 Valtteri Jeskanen - 47 Saku Forsblom (C)
77 Santeri Haakana - 62 Jere Vertanen
3 Kalle Kangas (A) - 43 Jerkko Virtala

20 Severi Auvinen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Ketterä-pelin kuvakooste

Seuraava
Seuraava

Jokereiden ex-Ketterät innolla Imatralle - "Olen ilmoittanut…"