Keravan kotiavaus illalla - tässä kokoonpano

Jokerit pelaa runkosarjan ensimmäisen kotiottelunsa tänään perjantaina Keravalla. Vastaan asettuu tamperelainen KOOVEE. Helsinkiläisten kokoonpanossa ovat samat miehet kuin torstaina Espoossa.

Jokerit avasi Mestis-aikakautensa upeasti kaatamalla hallitsevan mestarin Kiekko-Espoon jatkoajalla 3-2 loppuunmyydyssä Metro Areenassa. Punakeltaiset nousivat kahden maalin takaa voittoon huikean tunnelman keskellä. Tunnepitoinen ilta on vielä tuoreessa muistissa, joten erityisesti henkinen testi on tänään kova.

Kokoonpanoonsa Jokerit tekee vain yhden pienen muutoksen, kun hyökkääjät Oskari Kalajanniska ja Mathias Hänninen vaihtavat päittäin paikkoja. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat hyökkääjät Otto Karvinen, Emil Kuusla ja Onni Lind. Puolustajat Lauri Toikka, Jimi Enckell ja Tuomas Nissinen ovat U20-joukkueen mukana.

KOOVEElle illan ottelu on kauden ensimmäinen eikä Jokerit kohdannut tamperelaisia myöskään harjoituskaudella. Illalla edessä on siis täysin uusi tuttavuus. Mestiksessä joukkue on pelannut kaudesta 2018-19 lähtien.

Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Urheilupuiston parkkipaikalla on voimassa maksullinen pysäköinti, jonka maksut suoritetaan Easypark ja Parkman -mobiilisovelluksilla. Pysäköinnin hinta ottelutapahtuman ajaksi on 15 euroa. Ottelun aikana suoritetaan pysäköinninvalvontaa.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että pääkatsomon osat A ja B ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. Katsomonosa C sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

94 Väinö Sirkiä - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 2 Emil Oksanen (A)
9 Mathias Hänninen - 14 Jesse Liuksiala - 67 Joona Korhonen
42 Lauri Saastamoinen - 10 Juuso Fagerström - 13 Niclas Tenhovuori

11 Valtteri Jeskanen - 50 Atso Lehtinen
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas - 62 Jere Vertanen
43 Jerkko Virtala

20 Severi Auvinen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Kiri ei riittänyt, KOOVEE otti pisteet kotiavauksessa

Seuraava
Seuraava

Kuka on nopein fani? Osallistu XBIL Ratakunkku -kisaan kotiotteluissa