Karvinen veivasi ratkaisun - "Päästiin pelaamisen tunteeseen kiinni"

Jokerit otti viikon kolmannen voittonsa, kun RoKi kaatui voittomaalikilpailussa Keravalla lauantaina. Myös täysi potti oli tarjolla, mutta sitkeä vierailija tuli tasoihin kolmannen erän viime hetkillä.

Jokerit - RoKi vl. 4-3 (1-1, 1-1, 1-1, 0-0, 1-0)
Tilastot (Mestis.fi)

Kummallekaan joukkueelle lähtökohdat eivät olleet optimaaliset kamppailuun, sillä Jokerit oli saapunut myöhään perjantaina Jyväskylästä takaisin Helsinkiin ja RoKi oli jo torstaina ja perjantaina pelannut kovat ottelut pääkaupunkiseudulla.

Tästä huolimatta joukkueet tarjoilivat loppuunmyydyssä Keravan Energiahallissa viihdyttävän jääkiekko-ottelun yleisölle. Jokerit otti johdon nopeasti, kun Alexander Forslund vei isännät edelle. Vain hetkeä myöhemmin RoKi tuli tasoihin.

Kauden toisen maalinsa tehnyt Forslund oli toisen erän alussa rakentamassa helsinkiläisten 2-1-osumaa, jonka viimeisteli Teemu Henritius kahden miehen ylivoimalla RoKi-maalin edestä. Johto kesti tällä kertaa liki koko erän, kunnes kokenut Antti Erkinjuntti sivalsi 2-2-maalin juuri ennen taukoa.

Kolmannessa erässä käsikirjoitus oli jälleen sama. Jere Vertanen vei kauden avausmaalillaan punakeltaiset jälleen johtoon, mutta niin vain RoKi kaivoi tasoituksen vain reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Peli venyi lopulta voittomaalikilpailuun asti. Jokereilta onnistuivat Leevi Lemberg ja Otto Karvinen. Tolppien välissä Severi Auvinen torjui 65 minuutin aikana 20 kertaa ja piti rankkareissa huolen, että lisäpiste jäi Jokereille.

Viiden pelin jälkeen Jokereilla on kasassa yhdeksän pistettä ja sijoitus tasaisessa sarjataulukossa on neljäs. Seuraava peli on ohjelmassa perjantaina, jolloin Helsingin jäähalliin vieraaksi saapuu erinomaisesti kauden aloittanut Kiekko-Vantaa.

Edellinen
Edellinen

Maalikooste: Jokerit - RoKi

Seuraava
Seuraava

Viikko huipentui kolmanteen voittoon - katso kuvat