Kannattajien osakeannilla kerättiin 430 900 euroa

Jokerikannattajat Oy:n avoin osakeanti päättyi myöhään torstai-iltana. Antiin osallistui 3200 kannattajaa ja lopputulokseksi muodostui huikea 430 900 euroa. Kaikki odotukset ylittänyt summa ohjataan seuran juniorityön kehittämiseen.

-Tämä on upea juttu ja kertoo paljon jokerifanien yhteisöstä. Iso kiitos jokaiselle antiin osallistuneelle, sanoo Jokerikannattajat Oy:n puheenjohtaja Roope Räty.

-Olemme todella tyytyväisiä ja kiitollisia faneillemme tästä lopputuloksesta, joka osaltaan mahdollistaa strategiaamme panostaa omaan junioritoimintaan aivan uudella tasolla, iloitsee Jokerit Helsinki Oy:n puheenjohtaja Mikko Saarni.

-Näillä varoilla tuomme lisäresursseja valmennukseen sekä muihin tukitoimiin, joilla pystymme auttamaan ja kehittämään junioripelaajiamme paremmin sekä jäällä että sen ulkopuolella, Saarni jatkaa.

Osakeanti käynnistyi kesäkuun alussa, kun Jokereiden paluu suomalaisiin jääkiekkokaukaloihin virallisesti julkistettiin. Jo muutamassa tunnissa oli kerätty 100 000 euroa. Myöhemmin osakeannin alkuperäinen 300 000 euron yläraja täyttyi ja se nostettiin puoleen miljoonaan.

Osakeannin tuotoilla Jokerikannattajat Oy ostaa Jokerit Helsinki Oy:n B-osakkeet ja saa samalla yhden paikan seuran hallituksesta. Tulevaisuudessa Jokerikannattajat Oy saa myös 3 prosenttia seuralle suunnatusta NHL:n kasvattajarahasta.

Edellinen
Edellinen

Elias Salonen: Huomaan ajattelevani Jokereita joka päivä

Seuraava
Seuraava

Gasellien Hätis odottaa jo pelien alkua - "Käyn niin paljon kuin ehdin"