Kangas takaisin kokoonpanossa, Kolppanen maalilla Iisalmessa

Jokerit aloittaa kahden pelin vieraskiertueen tänään perjantaina Iisalmesta sarjakärki IPK:n vieraana. Kalle Kangas palaa helsinkiläisten takalinjoille ja Ville Kolppanen on torjuntavuorossa.

Jokerit aloitti uuden vuoden juuri IPK:ta vastaan viime viikolla. Helsingin jäähallissa pelatussa kamppailussa vieraat olivat jatkoajalle venyneessä pelissä parempia lukemin 3-2. Jokerit johti kahden erän jälkeen 2-1, mutta joutui lopulta tyytymään yhteen pisteeseen.

Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa pelannut Kangas on tänään jälleen Jokereiden mukana. Hän palaa tutulle paikalle Hannes Häkkilän pakkipariksi. Niclas Tenhovuori on viikonlopun otteluista sivussa pelikiellon vuoksi ja Joona Korhonen loukkaantumisen takia.

Jokerit on Mestiksen sarjataulukossa viidentenä yhden pisteen kolmantena olevaa Kiekko-Espoota ja neljäntenä olevaa TUTOa perässä. Kaksi ottelua enemmän pelannut IPK on kärjessä 17 pistettä helsinkiläisten edellä ja viisi ottelua enemmän pelannut Ketterä 15 pisteen päässä.

Viime viikon kohtaamisen jälkeen IPK on pelannut kahdesti, kun perjantaina vieraissa kaatui Kiekko-Espoo luvuin 3-1 ja keskiviikkona tappio voittomaalikilpailun jälkeen KeuPalle. IPK on ollut kotonaan vahva, sillä 14 pelistä on tullut 11 voittoa varsinaisella peliajalla ja vain kolme tappiota.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 9 Mathias Hänninen
94 Väinö Sirkiä - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
27 Onni Lind - 14 Jesse Liuksiala - 21 Otto Karvinen (A)

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
43 Jerkko Virtala

30 Ville Kolppanen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Perjantain kuvakooste

Seuraava
Seuraava

Paavo, 7, haastoi kavereidensa kanssa jokeripelaajat ulkojäillä