Kaikki valmista runkosarjaan - "On saatu hyviä pelejä ja kokemuksia"

Harjoituskauden viimeinen ottelu Keravalla Ketterää vastaan oli Jokereilta hyvä suoritus, jonka päätteeksi loppuluvut kirjattiin 4-0. Päävalmentaja Tero Määttä oli tyytyväinen harjoituskauden antiin. Nyt katseet käännetään runkosarjaan.

Jokerit - Ketterä 4-0 (2-0, 2-0, 0-0)
Tilastot (Mestis.fi)

Ketterä oli terävämpi perjantain ottelun alussa, mutta nollapelin pitänyt Severi Auvinen oli heti valmis haasteeseen. Jokerivahti piti harjoituskauden toisen nollansa 27 torjunnalla ja oli yksi helsinkiläisten ratkaisuhahmoista.

Leevi Lemberg takoi ottelussa kaksi osumaa ja syötti yhden. Maalijyvä oli laitahyökkääjällä kohdallaan harjoituskaudella, sillä verkko heilui vastustajan päädyssä kaikkiaan kuudesti. Sentteri Alexander Forslund säesti mainiosti, sillä hänelle syöttöpisteitä kertyi harjoituskaudella kuusi. Perjantaina niitä tuli kolme.

Puolustaja Jere Vertanen sai maalihanat auki jokeripaidassa, kun hän viimeisteli avauserässä isäntien 2-0-osuman. Toisessa erässä Joona Korhonen teki harjoituskauden toisen maalinsa ja sinetöi näin loppulukemat.

Jokerit voitti harjoituskauden seitsemästä täysimittaisesta pelistään viisi, hävisi yhden jatkoajalla ja yhden varsinaisella peliajalla. Lähtökohdat ensi viikolla alkavaan runkosarjaan ovat positiiviset. Torstaina Jokerit kohtaa viime kauden mestari Kiekko-Espoon loppuunmyydyssä Metro Areenassa.

Edellinen
Edellinen

Loppuunmyyty sarja-avaus odottaa - "Uusi juttu monelle pelaajalle"

Seuraava
Seuraava

Auvinen nollasi, Lemberg tehoili - harjoituskauden huipennus kuvina