JOKERIT-PODCAST tekee paluun

JOKERIT-PODCAST palaa uusin jaksoin. Kauden ensimmäinen jakso on nyt julkaistu, ja uutta saadaan kahden viikon välein.

Podcast katsoo maailmaa ja suomalaista jääkiekkoelämää punakeltaisten lasien läpi. Ennen kaikkea katsotaan peiliin: mikä on Jokerit nyt, kaudella 2023-24? Missä mennään Mestis-joukkueen, fanien, juniorien ja muiden Jokerien osalta? Toki muistetaan sekin, että seuran pian 56-vuotiseen historiaan mahtuu menestystä ja pettymyksiä, tarinoita, joiden kertomiseen JOKERIT PODCAST on juuri oikea väline.

JOKERIT PODCASTin toimittaa Pasi Kostiainen, Jokereita lapsesta saakka kannattanut kirjoittaja ja kuvataiteilija. Kostiainen on kirjoittanut 1990-luvun menestysvuodet Helsingin jäähallissa kokoavan Jokerit - Suomalaisen jääkiekkoilun tuhkimotarina (WSOY) -kirjan 1997. Sopivaa, että JOKERIT PODCASTin uusi kausi käynnistyy samana päivänä, jolloin Jokerit palaa Helsingin jäähallin jäälle kotijoukkueena - ensimmäisen kerran sitten vuoden 1997.

Ensimmäisen jakson esittely:

”Startti oli huikea!” – Mitä Jokerit tekee Mestiksessä? Katsojaennätyksen

Jakson ensimmäisenä vieraana kuullaan Jokerien pääomistaja Mikko Saarnia. Hän kertoo oman tarinansa ja sen, mihin uuden ajan Jokerit tähtää. Eteläpääty-fanikatsomon perustajiin kuuluvan Ville Pyöttiälän kanssa puolestaan fiilistellään kauden huimaa aloitusta ja niiden tunnelmaa.

JOKERIT PODCASTIn voi kuunnella Spotify-palvelussa tämän linkin kautta.

JOKERIT PODCASTia tukee XBIL - ihmisläheinen autokauppa.

Edellinen
Edellinen

Tiedote kausikorttilaisille

Seuraava
Seuraava

Henritius: Haluan antaa kaikkeni tälle seuralle