Jokerit perustaa uuden joukkueen U18-sarjaan

Jokereiden strategiassa junioritoiminnan kehittäminen Euroopan huipulla vieläkin paremmaksi on yksi seuran tärkeimmistä tehtävistä. Yhtenä tähän liittyvänä toimenpiteenä seuraan perustetaan kaudesta 2024-25 eteenpäin toinen joukkue U18-sarjaan.

Toisen joukkueen perustamisella vahvistetaan merkittävällä tavalla seuran junioriputkea. Jokereiden tavoitteena on tulevaisuudessa tuottaa edustusjoukkueeseen entistä enemmän pelaajia, joilla on takanaan useita kausia helsinkiläisseuran junioreissa.

Kaudesta 2024-25 eteenpäin U18-sarjoihin osallistuvat joukkueet ovat Jokerit ja Jokerit B. Ryhmät toimivat tiiviissä yhteistyössä ja pelaajien on mahdollista liikkua joukkueiden välillä kauden aikana.

Jokerit B ilmoittautuu kaudeksi 2024-25 niin korkealle sarjatasolle kuin Jääkiekkoliiton järjestelmä mahdollistaa ja pyrkii nousemaan SM-sarjaan. Joukkueen toiminta alkaa 2.5.2024.

Jokerit Helsinki Oy tukee taloudellisesti merkittävästi molempien joukkueiden toimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueisiin valittujen pelaajien omavastuuosuus jää hyvin kevyeksi ja on joukkueesta riippumatta yhtä pieni. Molempien joukkueiden pelaajat osallistuvat Jokereiden ja Urhean yhdessä organisoimaan aamuharjoitteluun.

U18-ikäluokan joukkueiden kokoamisesta vastaa Jokereiden kehityspäällikkö Samuli Agarth.

Lisätiedot:
Samuli Agarth
Kehityspäällikkö
050 532 4098
samuli.agarth@jokerit.fi

Edellinen
Edellinen

Waltteri Immonen: ”Jokerit on tatuoitu sydämeen”

Seuraava
Seuraava

Maalikooste: Jokerit - IPK