Jokerit Liikuttaa ystäväluistelu sunnuntaina - tässä tapahtuman ohjelma

Koko jokeriperhe kokoontuu tulevana laskiaissunnuntaina Käpylän liikuntapuistoon Jokerit Liikuttaa ystäväluisteluun. Paikalla jokerijunioreita ja -legendoja, Mestis-joukkue, tubettajia ja ENCEn e-urheilutähtiä.

Koko tapahtuman ajan Käpylän liikuntapuiston isolla kentällä on pystyssä Jokereiden, Warriorin ja VIIMAn toimintapisteet, joissa niin pienemmän kuin isommatkin voivat käydä testaamassa taitojaan. Mestis-joukkueen pelaajat ovat kentällä luistelemassa kansan keskuudessa klo 14.00-15.00. Tapahtuma-alueelta löytyy myös fanituotepiste sekä lämmintä syötävää ja juotavaa.

Kaukalossa alkaa tapahtua myös heti klo 12.00, kun Jokereiden nuorimmat eli U7-joukkue esittelee osaamistaan näytösottelussa.

Tämän jälkeen kaukalossa pelataan enemmän tai vähemmän leikkimielinen turnaus nimeltään Juha Lind Cup. Mukana ovat jokerilegendojen Aimot, jokerikannattajien joukkue JHC, e-urheiluorganisaatio ENCE sekä artisti Arttu Lindemanin kokoama Kukkopoikien tiimi.

Aimojen riveissä veljekset Ossi ja Jarkko Väänänen pelaavat samassa joukkueessa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2000. Mukana ovat myös Juha Lind, Jani Rita ja Niklas Hagman. ENCEn joukkuetta tähdittävät NHL-konsolipelin moninkertainen MM- ja EM-voittaja Eki Tammenpää, EAFC Twitch-striimaaja Rasmus "Rapsu" Virtanen, NHC Espoon supertähti Ville Burman, Sijoituskästin toinen perustaja/juontaja Teemu Liila ja tosi-tv / somevaikuttaja Jeffrey Lawman. Kukkopoikien ryhmässä hämmentävät Lindemanin lisäksi tubettaja Jaakko Parkkali, Toimistopojat-kanavalta tutut Veikka Markkanen ja Sere Siltala sekä Atomirotta-yhtyeen Rane Raitsikka. Luvassa on tulinen taisto mestaruudesta!

Turnauksen jälkeen Jokerit esittelee tapahtumassa uuden pelaajille jaettavan palkinnon, joka kantaa seuralegendoihin lukeutuvan Jani Ritan nimeä. Palkinto jaetaan jokaisesta ikäluokasta pelaajalle, joka on esimerkillisesti edustanut seuran arvoja kauden aikana. Palkinnon saava pelaaja on ahkera, motivoitunut niin urheilussa kuin koulussa, ystävällinen kaikille ja omaa hyvät käytöstavat. Jokainen palkittava pelaaja saa Jokereiden yhteistyökumppani Warriorin toimittaman kultaisen mailan.

Jokerit toivottaa kaikki tervetulleeksi viettämään punakeltaista laskiaissunnuntaita. Lämmintä päälle ja omat luistimet ja mailat mukaan. Nähdään Käpylässä!

TAPAHTUMA-AIKATAULU:

Kenttä:

12:00 – 15:00 Toimintapisteet auki ja luistelua

14:00 – 15:00 Mestis-joukkue luistelemassa 

Kaukalo:

12:00 Näytösottelu Jokerit U7

13:00 Juha Lind Cup (turnaus)

14:15 Jani Rita -palkintojenjako

Edellinen
Edellinen

Maalikooste: Hermes - Jokerit

Seuraava
Seuraava

Jeskanen takaisin kehissä, Kolppanen maalilla Kokkolassa