Jokerit ja Terveystalo aloittavat koko seuran kattavan yhteistyön – "Olemme osaavissa käsissä"

Jokerit Helsinki Oy ja Terveystalo ovat aloittaneet kaksivuotisen yhteistyön, joka varmistaa Jokereiden pelaajille nopean pääsyn laadukkaaseen hoitoon. Yhteistyö kattaa Mestiksen edustusjoukkueen ja U20-joukkueen pelaajat sekä Helsingin Jokerit ry:n juniorijääkiekkoilijat. Myös Jokereiden toimistohenkilökunnan työterveyshuolto siirtyy Terveystaloon.

Terveystalon monipuoliset terveyspalvelut ovat jatkossa Jokereiden pelaajien käytössä Kampin Terveystalossa ja Terveystalon yli 300 muussa toimipaikassa ympäri Suomen.

-Meiltä Terveystalosta löytyy kaikki tarvittava urheilijan terveyden tukemiseen. Loukkaantumisissa on tärkeää, että pelaajat pääsevät heti parhaaseen mahdolliseen hoitoon. Kampin toimipisteen tapaturmapäivystys ottaa vastaan iltakymmeneen saakka, ja olemme avoinna 24/7. Meillä pääsee hoitoon ja tarvittaessa vaikka magneettikuviin ympäri vuorokauden, Terveystalon aluejohtaja Anne Nevalainen kertoo.

-Olemme Jokereissa todella tyytyväisiä, että saimme koko seuran terveyspalveluista vastaamaan parhaan mahdollisen kumppanin. Yhteistyö Terveystalon kanssa takaa laadukkaan hoitopolun koko pelaajaputkellemme pienimmistä junioreista aina Mestiksen edustusjoukkueeseen asti. Olemme osaavissa käsissä, sanoo Jokerit Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

Oma koordinaattori varmistaa nopean hoidon

Jokereiden joukkueen lääkärinä aloittaa Kampin Terveystalo Sportin Roope Korpiola. Jokereille on nimetty Terveystalolta myös oma urheiluseurakoordinaattori Ville Toivonen, joka on seuran pelaajien ensimmäinen kontakti loukkaantumisissa, vammoissa ja muissa terveydenhoidon tarpeissa. Koordinaattori neuvoo vakuutusasioissa ja ohjaa pelaajan sujuvasti oikealle asiantuntijalle.

-Jokereiden urheilijoita hoitaa kokenut tiimi, jolla on laajaa kokemusta huippu-urheilijoiden hoidosta ja yhteistyöstä eri lajien urheiluseurojen kanssa, Terveystalon Nevalainen kertoo.

Tutustu Terveystalon tapaturmapäivystykseen: terveystalo.com/tapaturmapaivystys

Terveystalo lyhyesti

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava toimija työterveydessä Pohjoismaissa. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille.

Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta, 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös noin 370 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.

Vuonna 2022 Suomen Terveystalossa asioi 1,3 miljoonaa yksittäistä asiakasta ja asiakaskäyntejä tehtiin noin 8,5 miljoonaa, joista noin neljännes toteutui etäkanavissa. Terveystalossa työskentelee yhteensä yli 16 800 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. www.terveystalo.com

Edellinen
Edellinen

Jokereiden ex-Ketterät innolla Imatralle - "Olen ilmoittanut…"

Seuraava
Seuraava

Alkushow'n kuvaukset Suvilahdessa - "Rosoisia nuoria miehiä"