Jokerit ja Osuma yhteistyöhön

Jokerit ja henkilöstöpalvelualan kotimainen ammattilainen Osuma ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Osuman tavoitteena on laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulla, joten Jokerit oli yritykselle luonteva kumppani.

-Osumalla on kasassa loistava porukka, jonka kanssa neuvottelut sujuivat kitkattomasti ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Ajatuksemme ja arvomme kohtaavat ja pystymme varmasti yhdessä kasvattamaan verkostojamme entisestään. On hienoa saada Osuma mukaan Jokereiden alkuvaiheen rakennukseen, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

-Osuman keskeisintä ydintä on urheilun ja liikunnan tukeminen. Jokerit on yksi Suomen tunnetuimmista brändeistä ja tuleva yhteistyö sopii loistavasti kasvustrategiaamme. Tarkoituksemme on laajentaa ja kasvattaa toimintaamme pääkaupunkiseudulla, joten kumppanuus Jokereiden kanssa on myös siksi luontevaa, kertoo Osuman toimitusjohtaja Ville Auvinen.

Osuma on kotimainen henkilöstöpalvelualan ja vuokratyövoiman välityksen ammattilainen, joka tuottaa luotettavia rekrytointipalveluja koko Suomeen. Osuma toimii ketterästi kaikilla aloilla, joista suurimpia ovat rakennus- ja konepajateollisuus sekä HoReCa ja ICT.

Lue lisää: ohp.fi

Edellinen
Edellinen

Kangas ja Lind faneille: "Pidetään ääntä yllä ja otetaan halli haltuun"

Seuraava
Seuraava

Tällä viikolla pelataan pisteistä - Keravan kotiavauksen lipunmyynnistä lisätietoa