Jokerit ja Normiputki uudelleen yhteistyöhön

Jokerit ja pääkaupunkiseudun johtava pien- ja vikapäivystystöiden LVI-yritys Normiputki ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Ensimmäisen kerran Normiputki oli Jokereiden kumppanina jo 2000-luvun alussa.

-Tuolloin haimme näkyvyyttä uudelle konseptille tehdä LVI-huoltotöitä. Jokerit toimi tuolloin loistavana näyttämönä markkinoinnille ja peleihin mentiin asiakkaiden kanssa aina iloisin mielin. Nyt vuosien jälkeen, kun joukkueemme on palannut juurilleen, on mahtavaa aloittaa yhteistyö uudelleen. Olen varma, että Jokerit nähdään lähivuosina Liigassa asti, kertoo Normiputki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Enckell.

-Olemme Jokereissa erittäin iloisia, että pääsemme aloittamaan Normiputken kanssa yhteistyön. Yhteinen historiamme antaa hyvän pohjan kumppanuudelle, jota lähdemme yksissä tuumin rakentamaan uudelleen, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

Normiputki on pääkaupunkiseudun johtava pien- ja vikapäivystystöiden LVI-yritys, joka on räätälöinyt itse alalle mobiilityönohjausjärjestelmän, joka tänä päivänäkin on markkinoiden paras. Järjestelmästä hyötyvät erityisesti sadat Normiputken asiakkaat, koska toiminta on täsmällistä, tehokasta ja kaikki työvaiheet dokumentoidaan tarkasti.

Normiputkesta voit lukea lisää osoitteessa www.normiputki.fi/.

Edellinen
Edellinen

Kaikki valmista upeaan iltaan - katso kokoonpano

Seuraava
Seuraava

Mestis-avaukseen enää yksi yö - "Kaikesta huomaa, että aletaan taistella pisteistä"