Jokerit ja Keuda yhteistyöhön - opintojen ja tavoitteellisen urheilun yhdistäminen keskiössä

Jokerit ja Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda käynnistävät yhteistyön kaudella 2023–2024. Yhteistyön taustalla on vahva halu edistää nuorten mahdollisuuksia yhdistää tavoitteellinen urheilu ja opiskelu saumattomasti toisiinsa.

Opintojen yhdistäminen tavoitteelliseen urheiluun

Keudan ja Jokerien yhteistyön ajatuksena on yhdistää nuorten opinnot ja tavoitteellinen urheilu ilman, että toinen näistä kärsii. "Uskomme, että kun nuoret saavat tukea molemmissa tavoitteissaan, he voivat saavuttaa parhaan mahdollisen potentiaalinsa sekä koulussa että jäällä", sanoo Keudan kuntayhtymän johtaja Riikka-Maria Yli-Suomu.

Henkilökohtainen osaamispolku jokaiselle

Keuda on tunnettu ammatillinen oppilaitos muun muassa siitä, että se tarjoaa jokaiselle opiskelijalleen henkilökohtaisen osaamispolun. Tämä tarkoittaa, että opiskelijan harjoittelu, opiskelu ja muu arki voidaan yhdistää saumattomasti. "Yhteistyömme Keudan kanssa mahdollistaa sen, että voimme räätälöidä jokaiselle urheilijallemme sellaisen opintopolun, joka tukee heidän urheilu-uraansa parhaalla mahdollisella tavalla", Jokerien toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi jatkaa.

Kaksoisura kiinnostaa nuoria

Yhä useampi nuori on kiinnostunut niin sanotusta kaksoisurasta, jossa he voivat yhdistää urheilun ja opiskelun. Keuda haluaa olla mukana tukemassa tätä trendiä ja auttaa nuoria saavuttamaan unelmansa molemmilla elämänalueilla.

Muista myös huominen

Vaikka urheilu on monelle nuorelle suuri intohimo, on tärkeää muistaa myös huominen. "Urheilu-ura voi olla lyhyt, ja siksi on tärkeää, että nuorilla on myös muita taitoja ja osaamista, joiden varaan rakentaa tulevaisuuttaan", Jokerien toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi painottaa.

“Uskomme, että yhdessä toimien voimme tarjota niin nuorille kuin aikuisille, parhaat mahdolliset edellytykset menestyä sekä jäällä että opinnoissaan” toteavat Jokereiden Antti-Jussi ja Keudan Riikka-Maria.

Keudan kummipelaajana kaudella 2023-24 toimii hyökkääjä Emil Oksanen, jolle on ollut tärkeää yhdistää urheilu ja opiskelu. Alla olevalla videolla Oksanen kertoo, miksi hän haluaa jääkiekkoilun ohessa valmistautua peliuran jälkeiseen elämään.

Edellinen
Edellinen

Neurokuntotestit Ainonen kanssa

Seuraava
Seuraava

Saku Forsblom on Jokereiden uuden alun ensimmäinen kapteeni - "Teemme kaiken yhdessä"