Jokerit ja Halti aloittavat monivuotisen yhteistyön

Jääkiekkoseura Jokerit ja urheilu- sekä ulkoiluvaatteita suunnitteleva ja valmistava Halti ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on lisätä molempien brändien tunnettuutta ja kiinnostavuutta, sekä kannustaa ihmisiä yhä enemmän urheilun ja ulkoilun pariin.

-Halti on tunnettu suomalainen brändi, joka on laadukkaan ja pitkäjänteisen työnsä ansiosta noussut omalla alallaan huipulle. Jokerit kannustaa ihmisiä liikkumaan ja Haltilla on tismalleen sama missio tarjoamalla eri urheilulajeihin sekä ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen premium-tason vaatetusta, kenkiä ja varusteita. Olemme todella innoissamme tästä kumppanuudesta, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

-Jokerit tekee töitä suurella sydämellä alusta asti rakentaen. Tarvitsemme suomalaiseen urheilukulttuuriin ilmiöitä ja Jokerit on sellainen. Haluamme olla mukana tukemassa Jokereiden uutta tulemista ja menestystä. Yhteisiä arvojamme ovat liikunnan merkitys, sekä etenkin nuorten liikunnan ja juniorityön tärkeys, kertoo Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

Halti näkyy jatkossa Jokereiden peliasussa ja Haltin tuotteita voi tulevaisuudessa ostaa myös Jokereiden verkkokaupasta osoitteessa store.jokerit.fi.

Halti on suomalainen premium-ulkoilubrändi, jonka missio on varustaa ihmisiä vastuulliseen ulkoiluun säällä kuin säällä. Halti on vuosien saatossa vaatettanut niin retkikuntia, huippu-urheilijoita kuin liikkumisesta omalla tavallaan nauttivia ulkoilijoita. Pohjoinen luonto muuttuvine olosuhteineen inspiroi kotimaista suunnittelua ja tuotekehitystä. Think Ahead -kestävän kehityksen ohjelman myötä Halti kantaa vastuun sosiaalisista, ympäristöllisistä ja taloudellisista jalanjäljistään. Halti suunnittelee ajattomia ja kestäviä tuotteita, sekä käyttää yhä enemmän vastuullisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä. Lue lisää: www.halti.fi.

Edellinen
Edellinen

Henritius: Sovituista asioista pidettävä kiinni

Seuraava
Seuraava

Oksasen sopimus purettu yhteisymmärryksessä