Jokerit Goes Tripla -tapahtumassa voi voittaa liput NHL-otteluun

Jokerit järjestää koko perheen tapahtuman lauantaina 11. marraskuuta Mall of Triplassa. Luvassa on paljon ohjelmaa ja runsaasti fanituotteita sopivin hinnoin. Ostoksia tekevien kesken arvotaan pääpalkintona liput NHL-otteluun.

Fanituotepisteellä myynnissä on mm. jokerilippiksiä alkaen 10 euroa. Sunnuntaina isänpäivää juhlivat saattaisivat tykätä myös laadukkaasta Jokerit-aamutakista hintaan 59 euroa. Nämä tuotteet ja paljon muuta löydät fanituotepisteeltä.

Fanituotteita ostavien kesken arvotaan koko tapahtuman pääpalkintona liput Dallas Starsin NHL-runkosarjapeliin, jonka jälkeen pääsee koppikierrokselle joukkueen puolustajan ja Jokerit-osaomistaja Esa Lindellin kanssa. Arvontaan pääsee mukaan ostamalla fanituotteita 50 eurolla. Jos tuotteita ostaa 100 eurolla, saa kaksi arpalipuketta, 150 eurolla kolme ja niin edelleen.

Triplassa on myös Jokereiden, VIIMAn ja Warriorin laukaisupiste, jossa vierailemalla voi voittaa ulkojääpäivän Jokereiden pelaajien kanssa. Voittaja saa lisäksi Warriorin mailan itselleen ja neljälle kaverilleen.

Isänpäivää varten on perheen pienimmille askartelupiste, jossa voi käydä tekemässä isälle onnittelukortin ja hienon ystävyysrannekkeen. Askartelupisteellä voi niin ikään osallistua arvontaan, jossa palkintona on liput Jokereiden otteluun.

Jokerit Goes Tripla järjestetään kauppakeskuksen tapahtuma-aukiolla, joka sijaitsee Triplan sydämessä 4. kerroksessa.

Jokerit on paikalla Triplassa klo 11-17 välisenä aikana. Mukana menossa on tietysti myös lasten suosikki Otto-maskotti. Paikalla nimmareita jakamassa ja fanien kanssa kuulumisia vaihtamassa nähdään joukkueen pelaajia. Myös jalkapallojoukkue Gilla FC:llä on tapahtumassa oma pisteensä.

Nähdään Triplassa!

Edellinen
Edellinen

Noli Studios majoittaa Jokereiden pelaajia - ”Ollut huippuvalinta”

Seuraava
Seuraava

Maalikooste: Hermes - Jokerit