Jokerikannattajilla oma iso katsomonosa 21.9. sarja-avauksessa Espoossa

Jokerit kohtaa Mestiksen runkosarjan avausottelussaan hallitsevan mestarin Kiekko-Espoon vieraskaukalossa Tapiolan Metro Areenassa torstaina 21. syyskuuta. Jokerikannattajille on varattu koko yläkatsomon toinen sivusta, jonne helsinkiläisseuraa kannustavien toivotaan ostavan lippunsa.

Jokereiden kannattajille varatut katsomot ovat 401, 402 ja tarvittaessa 403, joihin lippuja on saatavilla yhteensä 1300 kappaletta. Seuran ja sen virallisten faniyhdistysten Eteläpääty ry:n Old Chiefs ry:n ja Jokerit Fan Club ry:n toiveena on, että kaikki Jokereita kannustamaan saapuvat hankkivat lippunsa näistä katsomoista.

-Yhdessä pystymme antamaan joukkueelle huikean tuen. Ei ole väliä, kuulutko viralliseen kannattajayhdistykseen tai et, nämä ovat ne katsomot, joissa haluat omiasi kannustaa, painottaa Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

-Haluamme mukaan koko punakeltaisen yhteisön aistimaan vanhaa kunnon jokerihuumaa. Tehdään se yhdessä, kuten joskus aikoinaan Turun junareissuilla, isosti ja näyttävästi heti kauden alussa yli tuhannen fanin voimin. Tässä on siis avoin haaste kaikille jokerihenkisille saada 1300 punakeltaista samaan katsomoon, tunnelmoi Old Chiefs ry:n puheenjohtaja Pasi Mähönen.

Jokereiden kannattajille tarkoitetut liput tulevat myyntiin maanantaina 7.8. klo 14.00. Helsinkiläisseuralle varattuihin katsomonosiin lippuja pystyy ostamaan vain Jokereiden omien kanavien (jokerit.fi ja sosiaalisen median kanavat) kautta, josta pääsee etenemään lipunmyyntiin.

Virallisten faniyhdistysten jäsenet pääsevät ostamaan lippuja ennakkomyynnin kautta maanantaina klo 12.00-14.00 välisenä aikana. Eteläpääty ry, Old Chiefs ry ja Jokerit Fan Club ry ovat asiassa erikseen yhteydessä jäseniinsä.

Edellinen
Edellinen

Pitkä odotus päättyi Pitsissä - "Kaikki muu unohtuu"

Seuraava
Seuraava

Fanien luoma tunnelma kosketti - "Todella hienoa"