John Scott's Arkadiassa nautit jokeritunnelmasta, laajasta juomavalikoimasta ja maittavasta ruuasta

Jokerit ja Kampissa sijaitseva John Scott's Arkadia -ravintola tekevät yhteistyötä kaudella 2023-24. Helsinkiläisseuran kannattajille on tarjolla huippualennuksia ravintolan ruokatuotteista.

John Scott's Arkadia sijaitsee Kampissa osoitteessa Salomonkatu 1. Ravintolassa nautit lämpimästä tunnelmasta hyvien juomien ja maittavan ruuan kera. Illanvieton lomassa on mahdollista katsoa myös Jokereiden vieraspelejä ravintolan näytöiltä.

-Aloitamme suurella ilolla yhteistyön Jokereiden kanssa. Tämän kunniaksi olemme päättäneet antaa seuran kausikorttilaisille ja virallisten kannattajayhdistysten Eteläpääty ry:n, Old Chiefs ry:n ja Jokerit Fan Club ry:n jäsenille 20 prosentin alennuksen ruokatuotteistamme, kertoo ravintolatoimenjohtaja Janne Hinkkala.

-John Scott's Arkadia sijaitsee loistavalla paikalla Helsingin keskustassa ja toivomme, että mahdollisimman moni kannattajamme löytää paikan päälle nauttimaan ravintolan ainutlaatuisesta tunnelmasta. Yhteistyö on alkanut upeissa merkeissä, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

John Scott's pubikonsepti luotiin ihmisille toiseksi olohuoneeksi. Ensimmäinen pubi avattiin Göteborgin pääkadulle, Avenylle, keväällä 2013 ja kymmenen vuotta myöhemmin avattiin ensimmäinen John Scott's Helsinkiin.

John Scott's Arkadiassa on juomia rakastaville oluthuone, jossa on laaja olut- sekä siiderivalikoima sekä ruuat. Ravintolan keittiössä valmistettaviin annoksiin käytetään laadukkaita raaka-aineita juuri sinua varten.

Toivotamme sinut tervetulleeksi John Scott'siin nauttimaan brittiläisen pubiperinteen mukaisesta tunnelmasta.

Lue lisää: johnscotts.se/arkadia/

Edellinen
Edellinen

Loppuunmyyty Turku odottaa - tässä kokoonpano

Seuraava
Seuraava

Ennätysyleisö sytytti - "Siistiä taistella tuollaisten fanien edessä"