Iso testi edessä - tässä perjantain kokoonpano

Mestiksen ykkönen ja kakkonen IPK ja Jokerit iskevät yhteen perjantai-iltana Iisalmessa klo 18.30. Helsinkiläisten maalilla jatkaa Henri Risikko ja hyökkäykseen paluun tekee Juuso Fagerström.

Jokerit otti viime viikolla kaksi voittoa, kun perjantaina Helsingin jäähallissa kaatui Kiekko-Vantaa luvuin 3-2 ja päivää myöhemmin Turussa TUTO selkeästi 5-1. Jokereiden voittoputki on nyt viiden pelin mittainen.

Kokoonpanosta sivuun loukkaantumisen takia jää Otto Karvinen, jonka paikan ottaa Fagerström. Ketjut menevät hitusen uusiksi, sillä vain Alexander Forslundin johtama kakkosvitja jatkaa ennallaan. Pakistossa pelaavat samat miehet kuin lauantaina Turussa.

Karvisen lisäksi loukkaantuneina ovat edelleen Emil Kuusla ja Onni Lind. Jokereiden U20-joukkue pelaa perjantaista sunnuntaihin Kuopiossa kolme ottelua, joissa mukana ovat Jerkko Virtala, Tuomas Nissinen, Lauri Toikka ja Jimi Enckell.

Vuonna 2016 Mestikseen noussut IPK on aloittanut kautensa loistavasti, kun kahdeksasta pelistä on tuloksena seitsemän voittoa. Viimeksi keskiviikkona Peli-Karhut kävi hakemassa kolme pistettä Outokummusta Joensuun KiekkoPoikien vieraana.

Jokerit ja IPK eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet, joten perjantaina tehdään tältä osin historiaa. Kiekko putoaa Kankaan jäähallissa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:

81 Erkka Seppälä (A) - 45 Teemu Henritius - 2 Emil Oksanen (A)
67 Joona Korhonen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 14 Jesse Liuksiala - 9 Mathias Hänninen
94 Väinö Sirkiä - 10 Juuso Fagerström - 13 Niclas Tenhovuori

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 7 Hannes Häkkilä
3 Kalle Kangas - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen

35 Henri Risikko (20 Severi Auvinen)

Edellinen
Edellinen

Pisteet jäivät Pohjois-Savoon - "Aika luokaton esitys”

Seuraava
Seuraava

Kärkiottelu perjantaina Iisalmessa - "Yksi alkukauden kovimmista peleistä"