Illalla mennään Forssassa - tässä kokoonpano

Jokerit kohtaa Forssan Palloseuran tänään keskiviikkona vieraskaukalossa. Helsinkiläiset lähtevät kasvattamaan kuuden ottelun voittoputkeaan.

Viime viikko oli tulosten ja peliesitysten osalta positiivinen, sillä KOOVEE kaatui varsinaisella peliajalla ja Ketterä ja Kiekko-Espoo voittomaalikilpailuiden jälkeen. Samalla Jokerit nousi Mestiksessä kolmannelle sijalle.

Kokoonpanoon ei isoja muutoksia tule sitten lauantain. Niclas Tenhovuori ja Jerkko Virtala ovat jälleen mukana yhden pelin tauon jälkeen. Ville Kolppanen jatkaa maalilla. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Henri Risikko, Jere Vertanen ja Joona Korhonen.

Keskiviikon vastustaja FPS on Mestiksessä viimeisenä eli 13:ntena. Joukkueen vire on ollut vaisu, sillä marraskuun puolivälistä alkaen 21 pelistä on tullut ainoastaan yksi voitto.

Keskinäisissä peleissä Jokerit on onnistunut ottamaan voiton kaikista kolmesta. Viimeksi joukkueet kohtasivat joulukuun lopussa Keravalla, jossa Jokerit oli parempi luvuin 4-1 kolmannen erän maalien ansiosta.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.