Iisalmeen sarjakärjen vieraaksi, Joensuussa odottaa ulkoilmapeli

Jokereilla on edessään kaksi hienoa ottelua viikonloppuna. Perjantaina joukkue kohtaa Iisalmessa sarjakärki IPK:n ja lauantaina Joensuussa ulkoilmaottelussa vastaan tulee paikallinen Kiekko-Pojat. 

IPK on ollut kantona Jokereiden kaskessa kauden aiemmissa kohtaamisissa. Viikko sitten torstaina joukkeet iskivät yhteen Helsingissä ja tiukkojen vaiheiden jälkeen pohjoissavolaiset ottivat jatkoajalla voiton luvuin 3-2. IPK on näin ollut parempi kauden kolmessa ensimmäisessä kohtaamisessa.

-Tämä on viimeinen peli runkosarjassa heitä vastaan. Hieno juttu, että on uusi tsäänssi kohdata sarjakärki. Uskon, että olemme viime pelien jäljiltä valmistautuneet niin, että varmasti tulee hyvä ottelu meiltä, Valtteri Jeskanen sanoo.

Lauantaiksi Jokerit suuntaa Joensuuhun, jossa Mehtimäen pesäpallostadionilla 4000 katsojan edessä pelataan ulkoilmaottelu Kiekko-Poikia vastaan. Jeskanen pelasi vastaavanlaisessa pelissä viime kaudella Ketterän paidassa Rovaniemellä. Hän tietää, millaisiin olosuhteisiin Jokereiden kannattaa varautua.

-Varusteiden osalta pitää kylmyyteen varautua ja laittaa ekstralämmintä päälle. Kaukalo on pieni ja jää erilainen, niin peli muuttuu vähän simppelimmäksi, hän miettii.

Katso Jeskasen haastattelu kokonaisuudessaan alta.

Edellinen
Edellinen

Paavo, 7, haastoi kavereidensa kanssa jokeripelaajat ulkojäillä

Seuraava
Seuraava

Auvisen sopimus purettu