Hermes otti kolmannen kiinnityksen, kausi katkolla torstaina kotona

Jokereiden ei onnistunut murtaa Hermeksen muuria kuin kerran tiistain neljännessä puolivälieräottelussa Kokkolassa. Kotijoukkue osui kahdesti ja lopussa kerran tyhjiin ja otti 3-1-voitolla 3-1-johdon sarjassa.

Hermes - Jokerit 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)
Tilastot (Mestis.fi)
Hermes johtaa voitoin 3-1 (4 voitolla jatkoon)

Neljäs ottelu oli isossa kuvassa hyvin samankaltainen kuin kolme aiempaa. Hermeksen tiivis viisikkopeli puudutti Jokereiden tekemisen ja pakotti helsinkiläiset useaan otteeseen kulmapaineihin. Edelleenkään punakeltaiset eivät päässeet nousemaan riittävästi keskustaan laadukkaille maalipaikoille.

Toinen murheenkryyni oli ylivoimapeli. Jokerit pelasi kolmesti ylivoimalla, mutta kiekkoa ei saatu verkkoon. Paikkoja pystyttiin luomaan etenkin toisen erän lopun pakkopelissä, mutta Hermes-vahti Visa Vedenpää viimeisenä lukkona piti isännät edellä.

Hermes onnistui maalinteossa avauserässä kertaalleen, mutta Jokerit tuli tasoihin toisen alussa Onni Lindin ensimmäisellä playoff-maalilla Mestiksessä. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Hermes kuitenkin otti johdon uudelleen eikä siitä enää luopunut. Päätöslukemat syntyivät tyhjiin sekunti ennen loppua.

Jokerit pelaa torstain viidennessä ottelussa Helsingissä selkä seinää vasten. Kaikki on tasaisessa sarjassa edelleen mahdollista ja pienet asiat ratkaisevat. Liput ensimmäiseen kohtalonotteluun hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Kaikki paikan päälle kannustamaan Jokerit voittoon!

Päävalmentajien lehdistötilaisuus (MTV Katsomo):

Edellinen
Edellinen

Karvinen: Nyt aletaan mitata miestä

Seuraava
Seuraava

Maalikooste: Hermes - Jokerit