Henritius takaisin kehissä - tässä Hokki-pelin kokoonpano

Jokerit kohtaa perjantain kotiottelussaan Kajaanin Hokin. Helsinkiläisten kokoonpanoon paluun tekevät Teemu Henritius ja Mathias Hänninen. Maalilla jatkaa Ville Kolppanen.

Jokerit on voittanut kaikki kolme maajoukkuetauon jälkeistä otteluaan. Viime viikolla JoKP kaatui 8-2 ja KeuPa 5-2. Maalinteko on luonnistunut kiitettävästi ja samaa tehokkuutta halutaan jatkaa tämän viikon kamppailuissa.

Loukkaantumisista toipuneet Henritius ja Hänninen palaavat punakeltaisten hyökkäykseen, niin tekee myös Emil Oksanen, joka huilasi edellisen pelin. Pakistossa jatkavat samat miehet kuin viikko sitten, maalilla torjuu Kolppanen.

Kokoonpanon ulkopuolella ovat alkuviikosta sairastellut Olavi Vauhkonen sekä Väinö Sirkiä, Juuso Fagerström, Jerkko Virtala ja Severi Auvinen. U20-joukkueen vahvuudessa ovat Onni Lind, Jimi Enckell, Tuomas Nissinen ja Lauri Toikka.

Jokerit lähtee tämän illan kierrokselle sarjataulukon viidenneltä sijalta. Helsinkiläiset ovat kuitenkin pelanneet 2-3 ottelua vähemmän kuin kärkinelikko. Illan vastustaja Hokki on 11:ntenä.

Jokerit ja Hokki kohtasivat ensimmäisen kerran lokakuussa Kajaanissa, jossa isännät olivat parempia luvuin 4-2. Hokki saapuu perjantain kamppailuun vahvassa vireessä, sillä viime lauantaina kaatui Kiekko-Vantaa 3-1 ja eilen torstaina KOOVEE vieraissa 6-1.

Perjantain ottelu Keravalla alkaa klo 18.30. Halli on loppuunmyyty, mutta joitain hajapaikkoja saattaa vielä vapautua. Tilannetta kannattaa seurata Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Urheilupuiston parkkipaikalla on voimassa maksullinen pysäköinti, jonka maksut suoritetaan Easypark ja Parkman -mobiilisovelluksilla. Pysäköinnin hinta ottelutapahtuman ajaksi on 15 euroa. Ottelun aikana suoritetaan pysäköinninvalvontaa.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että A-katsomo kokonaisuudessaan ja osa B-katsomosta ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. C-katsomo, osa B-katsomosta sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 13 Niclas Tenhovuori
67 Joona Korhonen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 16 Teemu Henritius - 2 Emil Oksanen
9 Mathias Hänninen - 14 Jesse Liuksiala - 21 Otto Karvinen (A)

3 Kalle Kangas - 50 Atso Lehtinen
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
7 Hannes Häkkilä

30 Ville Kolppanen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Mestis-seurojen tiedote

Seuraava
Seuraava

Jokereiden joulumyyjäiset tiistaina 12.12. Nordiksella